Co znamená neomezená data?
S neomezenými daty SD surfujete do objemu 20 GB plnou rychlostí, poté 3 Mbit/s. Tato rychlost stačí na běžné používání internetu z mobilu a prohlížení videa v SD kvalitě. EU datový limit u tohoto tarifu je 30 GB. Pokud se rádi díváte i na videa v HD kvalitě, doporučujeme vám neomezená data HD.
Můžete se také zeptat, jak zjistím kdy se mi obnovi data?
Kontrola stavu čerpání datového limitu
- Přihlaste se do portálu Moje O2.
- V sekci „Moje služby“ klikněte na dlaždici mobilního internetu „O2 DATA“, u kterého chcete zjistit stav čerpání dat.
- V sekci „Volné jednotky“ uvidíte na ukazateli, kolik procent (GB) vám zbývá vyčerpat do konce zúčtovacího období.
Podle toho, kolik je giga a mega?
Ve skutečnosti existují dva způsoby převodu o MB na GB.
1 gigabajt se rovná 1 000 megabajtů (desítkově); 1 gigabajt se rovná 1024 megabajtům (binárně). Co je větší než Giga? vyšší než GB je TB (terabyte) - 1O24 GB.
Když to vezmeme v úvahu, kolik má jeden gb?
Gigabyte je násobnou jednotkou bytu a jednotkou množství binárních dat. Gigabyte odpovídá 1 000 000 000 bytům dat. Dalšími násobnými jednotkami bytu jsou kilobyte, megabyte a terabyte. Jak přikoupit data T Mobile? Mám Můj tarif, je možné si jednorázově navýšit data, když je vyčerpám?
- V mobilní aplikaci Můj T-Mobile.
- SMS zprávou, pro navýšení odešlete SMS ve tvaru DATA 1GB na číslo 4603.
- V hlasovém automatu na čísle 4603 v sekci služby a internet, nebo stačí po pozdravu stisknout 523.
Pokud jde o to, co mi žere data?
Omezte automatické aktualizace aplikací na pozadí, i to žere zbytečná data. Zároveň si nastavte nižší frekvenci synchronizace e-mailu či sociálních sítí. Není na škodu ani zjistit, které aplikace požírají data nejvíce a zvážit, zda je opravdu využijete. Zjistíte to pomocí aplikace My Data Manager. A další otázka, jak snizit data? 9 nejlepších způsobů, jak snížit využití dat v systému Android
- Omezte využití dat v nastavení systému Android.
- Omezte data na pozadí aplikace.
- Použijte kompresi dat v prohlížeči Chrome.
- Aktualizujte aplikace pouze přes Wi-Fi.
- Omezte používání streamovacích služeb.
- Sledujte své aplikace.
Také, kolik stojí neomezena data t mobile?
Nová nabídka zahrnuje dva základní tarify za 550 a 675 Kč, které k neomezenému volání i SMS přidávají 3 GB nebo 8 GB dat. Doteď T-Mobile prodává balíček neomezeného volání a SMS s 2 GB dat za 525 korun a se 4 GB dat za 625 korun. Nové balíčky jsou tak o 25 a 50 korun dražší, ale mají více dat.