Domovská stránka > J > Jak Poznat Spyware V Mobilu?

Jak poznat spyware v mobilu?

Spyware je velmi těžké odhalit, pochopitelně se útočníci snaží, aby šlo o malý nenápadný program, který bude ve vašem systému škodit dlouho. Nejsnáze jej odhalí bezpečnostní program s funkcí anti-spyware.

Přečtěte si více

Co dělá phishing?

Co je phishing útok? Phishing je typ kybernetického útoku přes sociální inženýrství, který se pokouší o získání citlivých informací, jako jsou uživatelská jména, hesla a údaje o kreditní kartě tím, že se maskuje za důvěryhodný subjekt. Nejčastěji má podobu e-mailu. Podle toho, co to je phishing? Phishing je snaha počítačových podvodníků získat vaše citlivé osobní informace, jako jsou hesla, údaje o platebních kartách, rodná čísla nebo čísla bankovních účtů. Šíří se podvodnými emailovými zprávami nebo přesměrováním na falešné webové stránky.

Jak vypada phishing?

Phishing je obvykle prováděn pomocí e-mailů, reklam nebo stránek, které vypadají podobně jako stránky, které už používáte. Autor phishingu vám například může poslat e-mail, který vypadá jako e-mail od vaší banky, abyste mu poslali údaje o svém bankovním účtu. Co to je antivirový program? Antivirový program byl na svém počátku jednoduchý software, který detekoval a případně i odstranil počítačové viry z infikovaného zařízení. Tím pomáhal zastavit další šíření škodlivého kódu. Dnes obsahují antivirové programy moderní technologie a mají řadu bezpečnostních vrstev, které chrání proti různým typům hrozeb.

Když to vezmeme v úvahu, který antivirový program je nejlepší?

PořadíNázev produktuCelkové hodnocení
1.BitDefender Internet Security85,5 %
2.Eset Internet Security82,0 %
3.Norton 360 Deluxe79,4 %
4.AVG Internet Security79,2 %
3 další řádky Když to vezmeme v úvahu, jaké 2 techniky se používají u antivirových programu? K zajištění této úlohy se používají dvě odlišné techniky:
  • prohlížení souborů na lokálním disku a ram, které má za cíl nalézt sekvenci odpovídající definici některého počítačového viru v databázi.
  • detekcí podezřelé aktivity nějakého počítačového programu, který může značit infekci.

Kde běží rootkit?

Rootkity existují pro mnoho operačních systémů, jako jsou Linux, Solaris nebo Microsoft Windows. Mohou však být už součástí UEFI. Tak co je to počítačový červ? Počítačoví červi jsou zákeřné viry, které se snaží nakazit co největší množství počítačů. Také mohou výrazně zpomalit váš počítač nebo způsobit jiné škody.

Podle toho, jak se šíří počítačový virus?

Viry se nejčastěji šíří např. přes sociální sítě. Stačí si otevřít škodlivý odkaz, který ti někdo (třeba jen omylem) poslal, a můžeš se dostat na stránku, ze které se ti do počítače automaticky stáhne zavirovaný soubor. Viry se mohou šířit také přes webový prohlížeč, jako je třeba Google Chrome nebo Microsoft Edge.

By Breeze Inderjeet

Co je to Steam Guard? :: Co je to Ransomware?
Užitečné odkazy