Domovská stránka > K > Kde Je Řádkování Ve Wordu?

Kde je řádkování ve Wordu?

Změna řádkování ve Wordu

  1. Vyberte odstavce, které chcete změnit.
  2. Vyberte Domů > Řádkování a vzdálenost odstavců a zvolte požadované řádkování.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, co je to dvojité řádkování?

Celý wordový dokument nebo jeho část můžete nasycené mezerou. Pokud chcete celý dokument zdůolit, přejděte na Návrh > mezerymezi odstavci a zvolte Dvojité. Tip: Pokud chcete zdůolit jenom část dokumentu, vyberte odstavce, které chcete změnit, přejděte na Domů >Řádkovánía Mezery mezi odstavci a zvolte 2,0. Tak jak nastavit jednoduche radkovani? Nastavení jednoduchého řádkování v části dokumentu

  1. Vyberte odstavce, které chcete změnit.
  2. Přejděte na Domů >řádkování a mezery mezi odstavci .
  3. Zvolte 1.0.

A další otázka, jaké je správně řádkování?

Při doporučené velikosti písma základního textu 11 bodů doporučujeme použít řádkování 1,3. Větší řádkování již nepůsobí esteticky. Menší řádkování (1,0) volíme v těch částech práce, kde používáme menší font (velikost písma 10 nebo 9 bodů). Jak nastavit řádkování v Libre Office? Nejméně Nastaví řádkování minimálně na hodnotu, kterou zadáte v poli. Pokud v odstavci používáte různé velikosti písma, řádkování se automaticky upraví podle největší velikosti písma. Pokud chcete pro všechny řádky stejné řádkování, zadejte v poli Minimálně hodnotu, která odpovídá největší velikosti písma.

Jak udělat ve Wordu kapitálky?

Pokud chcete u textu použít kapitálky, vyberte text a potom na kartě Domů ve skupině Písmo klikněte na šipku v pravém dolním rohu. V dialogovém okně Písmo v části Styl zaškrtněte políčko Kapitálky. Pokud chcete změnu případu vrátit zpět, stiskněte kombinaci kláves CTRL+Z. Jak nastavení mezer mezi řádky Word? Přejděte na Domů >řádkování a mezery mezi odstavci. Vyberte požadovanou velikost řádkování nebo vyberteMožnosti řádkování a potom v části Mezery vyberte požadované možnosti.

Jak upravit mezery mezi slovy ve Wordu?

Změna velikosti mezer mezi znaky

  1. Vyberte text, který chcete změnit.
  2. Na kartě Domů klikněte na ikonu pro otevření dialogového okna Písmo a pak klikněte na kartu Upřesnit.
  3. V poli Mezery klikněte na možnost Rozšířené nebo Zúžené a pak zadejte požadované místo v poli O kolik.
Jak nastavit číslování stránek? Na kartě Vložení klikněte na ikonu Číslo stránky a pak klikněte na Číslo stránky. Vyberte umístění a pak vyberte styl zarovnání. Word automaticky očísluje všechny stránky kromě určených titulových stránek. Pokud chcete změnit styl číslování, vyberte Formát a pak zvolte formátování, které chcete použít.

Pokud jde o to, jak vytvořit obsah?

Vytvoření obsahu

  1. Umístěte kurzor na místo, kam chcete přidat obsah.
  2. Přejděte na Reference > Obsah. a zvolte automatický styl.
  3. Pokud v dokumentu změníte obsah, aktualizujte obsah tak, že kliknete pravým tlačítkem na obsah a zvolíte Aktualizovat pole.

By Moulden

Co je to Zarovnání do bloku? :: Jak udělat mezeru mezi odstavci?
Užitečné odkazy