Domovská stránka > J > Jak Se Připojit K Síťovému Disku?

Jak se připojit k síťovému disku?

Přejděte na kartu Profil1 a v části Adresář uživatele klikněte na možnost Připojit. Přidělte síťové jednotce písmeno jednotky. Zadejte cestu sdílené složky (nebo složky ve sdílené složce), kterou chcete připojit jako síťovou jednotku. Nastavení uložíte kliknutím na možnost OK.

Přečtěte si více

Jak namapovat síťovou jednotku?

Na počítači

Klikněte na možnost Namapovat jednotku. Zadejte uživatelské jméno a heslo a klikněte na možnost Další. Vyberte sdílenou složku, ke které se chcete připojit, a klikněte na možnost Další. Vyberte písmeno, které chcete použít pro síťovou jednotku.
Jak najít síťový disk? Aplikaci Průzkumník souborů otevřete z hlavního panelu nebo z nabídky Start nebo stisknutím kombinace kláves klávesa s logem Windows + E. V levém podokně vyberte Tento počítač. Pak na kartě Počítač vyberte Mapovat síťovou jednotku. V seznamu Jednotka vyberte písmeno jednotky.

Jaký je rozdíl mezi lokálním a síťovým diskem?

Hardware určuje rychlost

Dražší zařízení s procesorem Atom však může při čtení i zápisu v podstatě plně využít gigabitovou LAN síť. Mezi takovýmto diskem a lokálním diskem pak v podstatě nezaznamenáte při provozu prakticky žádný rozdíl.
Lidé se také ptají, jak vytvořit síťový disk? Připojení síťové jednotky ve Windows10

Rozklikněte Průzkumníka souborů a poté klikněte vlevo na volbu Tento počítač a následně na tlačítko nahoře Připojit síťovou jednotku. Zde vyberte písmeno jednotky a složku, kterou chcete sdílet.

Jak připojit umístění v síti?

Otevřete Průzkumník souborů (klávesová zkratka [Win] + [E]) a z pásu karet spusťte »Přidat umístění v síti«. Spustí se průvodce, který vás provede vytvořením odkazu na FTP server. Pokračujte kliknutím na tlačítko »Další«. Označte možnost »Vybrat vlastní umístění v síti« a pokračujte tlačítkem »Další«. Pokud jde o to, jak připojit nás k pc? NAS se připojuje do malé domácí sítě ethernetovým kabelem. Ve většině domácností jsou malé domácí sítě realizovány tak, že signál internetu je přiváděn od poskytovatele připojení kabelem, z telefonní sítě, nebo je zachycován z okolí jako signál Wi-Fi.

Jak Připojit síťovou jednotku Mac?

Připojení sdílené síťové složky (disk S:)

  1. V aplikaci Finder (zobrazení souborů) v horní liště klikněte na Otevřít a vyberte Připojit k serveru.
  2. Potvrďte dotaz kliknutím na Připojit.
  3. Vložte své uživatelské jméno a heslo, klikněte na volbu Uložit heslo do svazku klíčů a klikněte na Připojit.
Podle toho, jak namapovat složku jako disk? V průzkumníkovi najít složku, kterou chci namapovat, např. „OneDrive – JmenoFirmy“. Kliknout pravým tlačítkem > Vlastnosti (Properties) a zde záložka Sdílení (Sharing). Kliknout na tlačítko Rozšířené sdílení (Advanced Sharing) > zaškrtnout checkbox Sdílet složku / Share this folder.

Jak přidat diskovou jednotku?

Pravým tlačítkem myši klepněte na diskovou oblast, do které chcete přidat diskovou jednotku, a vyberte volbu Přidat diskovou jednotku. Při přidávání diskových jednotek do diskové oblasti postupujte podle pokynů průvodce.

By Wallis Casher

Jak sdílet externí disk v síti? :: Co to je WPS?
Užitečné odkazy