Domovská stránka > P > Proč Mi Nefunguje Waze?

Proč mi nefunguje Waze?

Někteří uživatelé radí rychlé aktivování a následné vypnutí funkce Siri, po tomto úkonu by mělo být možné hlasitost vašich médií změnit. Druzí radí vynucené vypnutí aplikace Waze přímo na iPhonu, které by mělo způsobit pozastavení programu i v systému CarPlay, čímž byste nepříjemnost mohli na okamžik odstranit.

Přečtěte si více

Tak proč nefunguje google na mobilu?

zkuste aktualizovat aplikaci Google, je-li k dispozici. zkontrolujte, nemáte-li k dispozici celkovou aktualizaci svého telefonu. vymažte mezipaměť aplikace Google. zkuste vymazat také data aplikace Google. Proč mi nejde spustit Google Chrome? Váš telefon či tablet Android možná nemá dostatek paměti, aby mohl stránky načíst, když jsou zároveň spuštěny další aplikace a programy. Postup uvolnění paměti: Zavřete všechny karty kromě té, na které je zobrazena chybová zpráva. Ukončete ostatní spuštěné aplikace a programy.

Proč nejde Google na mobilu?

Pokud vám také nefunguje Google vyhledávání na telefonu, tak řešení je naštěstí celkem jednoduché. Někdy postačí zadat dotaz znovu. Jistější je pak otevřít na vašem telefonu menu multitasking a ukončit aplikaci Google. Nově spuštěná Google aplikace by už měla opět fungovat. Proč mi nejde stáhnout aplikace Zásilkovna? Vážení zákazníci, naše mobilní aplikace Zásilkovna z technických důvodů na straně Google zmizela z Google Play. Momentálně si ji proto nelze stáhnout ve verzi pro Android.

Můžete se také zeptat, jak nainstalovat obchod google play?

Obchod PlayAndroidPlay

Spuštění aplikace Obchod Play

  1. V zařízení přejděte do sekce Aplikace.
  2. Klepněte na Obchod Google Play .
  3. Aplikace se otevře a můžete vyhledat obsah ke stažení.
Kde najdu nainstalované aplikace? Zpravidla se k seznamu nainstalovaných aplikací dostanete tapnutím na ikonku situovanou v dolní liště hlavní obrazovky, skládající se ze 4 x 4 malých čtverečků, situovanou na obrazovce v dolní nabídce.

Jak obnovit vysypaný koš v mobilu?

Pokud chcete jste smazali položku a chcete ji získat zpátky, podívejte se, jestli je v koši.

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Dole klepněte na Knihovna na ikonu koše .
  3. Podržte fotku nebo video, které chcete obnovit.
  4. Dole klepněte na Obnovit. Fotka nebo video bude zpět:
Jak najit Odinstalovane aplikace? V seznamu nabídek vyberte položku Moje aplikace a hry možnost přejít na obrazovku seznamu aplikací. Pak klepněte na Zobrazit vše pro zobrazení všech aplikací, které jste stáhli, včetně nedávno smazaných aplikací. Krok 3. Pak můžete klepnout na libovolnou aplikaci a znovu ji nainstalovat do telefonu Android.

Podle toho, kdy vyjde miui 13?

prosince prezentovalo Xiaomi poslední letošní velkou várku novinek. Kromě nové řady telefonů Xiaomi 12, sluchátek TWS Earphones 3 a hodinek Watch S1 byla představena také nejnovější verze grafické nadstavby MIUI. Krátce na to přišly další dobré zprávy: aktualizace na MIUI 13 začnou v 1. čtvrtletí roku 2022.

By Crystie

Co znamená číslo 112? :: Co je funkce letadlo v mobilu?
Užitečné odkazy