Domovská stránka > K > Kdy Se Opravi Facebook?

Kdy se opravi Facebook?

Meta
Registracepovinná
Dostupné jazyky84 jazyků včetně češtiny
Spuštěno4. února 2004
Současný stavaktivní

Přečtěte si více

Může se také zeptat, proč mi nejde odeslat zpráva na messengeru?

Zkontrolujte stav internetového připojení. Zkontrolujte, jestli fungují ostatní weby. Aktualizujte prohlížeč. Doporučujeme používat nejnovější verzí jednoho z těchto webových prohlížečů. Může se také zeptat, jak si aktivovat internet v mobilu? Vypni data v mobilu

Abyste se dostali na rozšířené možnosti – Mobilní sítě, je třeba podržet prst na tlačítku Data delší dobu. je je více voleb, vás ale bude zajímat odkaz který vidíte na obrázku. Zaškrtnutím mobilní internet povolíte – zapnete, pokud dáte „fajfku“ pryč, pak se internet v telefonu vypne.

Jak obnovit internet v mobilu?

Podívejte se na přehled Aktivních služeb a ověřte si, že máte aktivní datový balíček. Zkontrolujte hodnotu čerpaných dat v sekci Čerpání. I po vyčerpání základního datového balíčku můžete surfovat dál plnou rychlostí, stačí mít povolené účtování dalších dat díky službě DataLimit. Proč mi nejde 4g internet? Zkontrolujte funkčnost zařízení

Zkuste SIM kartu vložit do jiného zařízení (např. do chytrého telefonu nebo tabletu) a vyzkoušejte, jestli internet na zařízení funguje správně. Nezapomeňte na zařízení povolit data nebo provést jiná nastavení nezbytná pro příjem internetu.

Proč se mi Vypina Instagram?

Aktualizujte aplikaci Instagram

Pokud Instagram ve vašem telefonu havaruje kvůli chybě nebo občasnému problému v aplikaci, bude pravděpodobně opraven aktualizací aplikace na nejnovější verzi. Uživatelé Androidu si mohou aktualizaci nainstalovat do Obchodu Google Play.
Co je z instagramem? Instagram je název jedné z populárních sociálních sítí. Jedná se o aplikaci určenou různým mobilním operačním systémům, která je volně dostupná. Funguje na více rozšířených platformách a umožnuje sdílet fotografie a videa, komentovat je a také chatovat s dalšími uživateli.

Jak dlouho trva blokace na Instagramu?

Obvykle je to ban jen na několik měsíců maximálně let. Proč se mi vypíná Facebook? Další uživatelé však hlásí, že jim aplikace padá i po aktualizaci, případně že nová verze značně vybíjí baterii. V tomto případě nejčastěji pomohla úplná odinstalace a opětovná instalace. Facebook aktualizuje svou mobilní aplikaci poměrně často, obvykle se to však obejde bez problémů.

Proč mi nejde na mobilu Facebook?

Pokud máte potíže s přihlášením k Facebook účtu v aplikaci Facebook: Ověřte, že máte nejnovější verzi aplikace Facebook, nebo aplikaci odstraňte a znovu nainstalujte. Zkuste se přihlásit z mobilního prohlížeče (třeba Safari, Chrome)

By Ana

Co dělat když mi nefunguje Google? :: Jak obnovit účet Facebook?
Užitečné odkazy