Domovská stránka > J > Jak Se Tweetuje?

Jak se tweetuje?

Druhou možností je vložení tweetu přímo do webové stránky, což využijete v situaci, kdy máte možnost editovat zdrojový kód. Tentokrát budete muset klepnout na šipku v pravém horním rohu příspěvku a následně v nabídce zvolit Vložit Tweet.

Přečtěte si více

Jak rozjet Twitter?

Obsah, který na svůj Twitter vkládáte, by měl být konzistentní s tím, co chcete ve skutečnosti publikovat a hlavně jak se chcete prezentovat. Pokuste se místo hledání omšelých historek napsat to, co chcete říct, nějak originálně. Můžete být vtipní. Co je to Twiter? Twitter je sociální sítí fungující na principu takzvaného mikroblogu. Twitter je sociální sítí, fungující na principu takzvaného mikroblogu. Vedle Facebooku patří k nejpopulárnějším sítím na světě. Uživatelé mohou číst a psát příspěvky, označované jako "tweety", o délce maximálně 140 znaků.

Lidé se také ptají, jak napsat dlouhy tweet?

Při psaní tweetu může nyní uživatel místo jeho odeslání kliknout na tlačítko „+“, čímž začne „vlákno“, do kterého může vložit neomezené množství jednotlivých tweetů. Jak vytvorit tweet? Tweetujte. Pokud chcete dát svým sledujícím vědět o tom, co právě děláte, tak to napište do okénka s otázkou „Co se právě děje? “ a pak klikněte na tlačítko Tweet. Nezapomeňte, že tweety jsou omezené pouze na 140 či méně znaků; jinak počet znaků půjde do mínusu.

Co dávat na Twitter?

Můžete na něm číst zpravodajství, komunikovat s rodinou a přáteli, sledovat celebrity, nebo naopak, jste-li sami celebritou, monitorovat, co o vás píší ostatní. Některé aplikace vám dokonce mohou posílat přes Twitter váš kalendář a aktuální úkoly. Jak se registrovat na Twitter? V internetovém prohlížeči zadejte adresu www.twitter.com. Zbrazí se vám tato obrazovka. Zde klikněte na modré tlačítko Zaregistrujte se na Twitteru. Zadejte celé jméno, telefon nebo E-mail a heslo.

Jak se popsat na Twitteru?

Nebojte se psát o čemkoli, co vám přijde zajímavé, a reagovat na ostatní. Po čase získáte čtením Twitteru schopnost poznat, co je „tweetovatelné”, a co ne. Pamatujte, že se vždy najdou lidé, kterým to, co píšete, přijde zajímavé. Pokud jde o to, jak nastavit soukromy twitter? Postupujte podle následujících kroků:

  1. Spusťte aplikaci Twitter.
  2. Klepnutím na ikonu ozubeného kola v horní části obrazovky přejděte na stránku nastavení účtu vpravo od vyhledávacího pole Twitteru.
  3. Vybrat Privacy and Safety z rozbalovací nabídky vedle vašeho uživatelského jména.
  4. Upravte posuvník vedle Protect your Tweets.

Podle toho, jak zvýšit dosah na twitteru?



Sdílejte zajímavé, zábavné a promyšlené příspěvky.

  1. Střídejte obsah.
  2. Pište zajímavě, jednoduše a provokativně.
  3. Sdílejte zajímavé odkazy.
  4. Sdílejte fotografie a videa.

By Selfridge Ricigliano

Jak skrýt tweet? :: Jak nainstalovat kameru do notebooku?
Užitečné odkazy