Domovská stránka > J > Jak Skrýt Tweet?

Jak skrýt tweet?

Twitter dnes společnosti TechCrunch potvrdil, že v současné době vyvíjí novou funkci. K dispozici bude nové tlačítko, které se zobrazí, když klepnete na tlačítko „Sdílet“ v tweetu, případně přidáte možnosti moderování odpovědí. Pomocí něj budete mít možnost skrýt tweet.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak rozdělit tweet?

Do aplikací i na web přibylo tlačítko „+“. Na animaci výše můžete celý postup vidět. Pokud vám dojde prostor, snadno přidáte další tweet, který bude automaticky přidružen k původnímu. A takto můžete vrstvit více tweetů do jednoho vlákna. Pokud jde o to, jak se odhlásit z twitteru? Na webové stránce Twitter. V pravém horním rohu klikněte na svůj profilový obrázek. Otevře se malé menu. Zvolte možnost „Odhlásit se“.

Jak vložit video na Twitter?

Nahrání a tweetnutí videa přes web

  1. Použijte pole pro napsání tweetu nebo klikněte na tlačítko Tweet.
  2. Klikněte na tlačítko galerie .
  3. Zvolte soubor videa, který máte uložený na svém počítači, a klikněte na Otevřít.
  4. Napište požadovanou zprávu a nasdílejte Tweet s videem kliknutím na Tweet.
Může se také zeptat, jak aktivovat účet na twitteru? Pokud jste povolili přístup ke svému účtu nějaké aplikaci od třetí strany, je možné, že se nepřímo přihlašujete z jiné aplikace. Přihlášením k Twitteru se účet automaticky znovu aktivuje, proto nezapomeňte odvolat přístup aplikací od třetích stran ke svému účtu na Twitteru.

Také, jak sledovat twitter bez registrace?

Twitter nově umožňuje sledovat dění ve formě nových tweetů také lidem, kteří nemají účet nebo se zrovna nechtějí přihlásit. Skrze mobilní verzi svých webových stránek to umožňuje uživatelům ve 23 zemích, mezi které však zatím Česká republika nepatří. Tak jak prohlížet twitter bez registrace? Co můžeme dělat na Twitteru bez registrace?

  • Vstupte do uživatelského profilu.
  • Podívejte se na aktuální trendy.
  • Proveďte vyhledávání obsahu.
  • Použijte dočasný e-mailový účet.

Jak Retweetnout s komentářem?

Novinka je dostupná ve webovém rozhraní Twitteru a postupně má být i v aplikaci pro iOS – aplikace pro Android má být aktualizována později. Pokud teď kliknete na tlačítko pro retweet, otevře se vám okno s možností přidat k tweetu komentář. Jak nastavit Instagram na soukromý účet? Ve svém profilu klikni na ikonu „Nastavení“ a zvol možnost „Soukromí a zabezpečení“. Hned v první části obrazovky je nabídka „Účet a soukromí“, kde zaškrtni políčko „Soukromý účet“. Lidé, které máš přidané mezi followery, mohou také dál sdílet i tvoje Instastories.

Jak stáhnout video z Twitteru Iphone?

Stáhněte si zdarma aplikaci MyMedia do svého iPhonu nebo iPadu. Otevřete oficiální aplikaci Twitter a vyhledejte tweet obsahující video, které chcete uložit. Odkaz na video z Twitteru můžete také zkopírovat z prohlížeče; oficiální aplikace není nutná. Klepněte na tweet, aby jeho text a video vyplňovaly celou obrazovku.

By Bobseine Hermosillo

Jak aktivovat klávesnici? :: Jak se tweetuje?
Užitečné odkazy