Domovská stránka > J > Jak Odemčít Sim Iphone?

Jak Odemčít SIM iPhone?

Část 1: Jak odemknout SIM kartu v iPhone prostřednictvím aplikace Telefon

  1. Krok 1: Jděte do aplikace Telefon.
  2. Krok 2: Zahájení hovoru.
  3. Krok 3: Zadejte PIN PIN karty SIM.
  4. Krok 1: Spuštění aplikace Nastavení
  5. Krok 2: Klepněte na „PIN PIN SIM karty“
  6. Krok 3: Zapnutí nebo vypnutí PIN karty SIM.
  7. Krok 1: Otevřete nastavení v iPhone.

Přečtěte si více

CO TO JE PUK?

PUK, neboli Personal Unlocking Key, je osmimístný bezpečnostní číselný kód, který slouží k odblokování SIM karty po opakovaném chybném zadání kódu PIN. Je-li PUK zadán desetkrát chybně, dojde z bezpečnostních důvodů k trvalému zablokování SIM karty a je nutné zažádat o novou. Co dělat když jsem zapomněl PIN? Spousta návodů na internetu radí, že byste si PIN k vaší SIM kartě neměli nikam psát, ani ho sdělovat rodině či někomu z vašich známých. Co ale dělat v případě, že ho sami zapomenete nebo vám někdo jiný telefon zablokuje? Nejjednodušším řešením je zadat číslo s názvem PUK.

Tak jak odblokovat sim kartu bez puku t mobile?

Jak odblokovat SIM kartu bez PUKU T-Mobile můžete i vytočením *123*307#. Podle toho, jak zjistit puk u vodafone? Na portálu Můj Vodafone...Přihlášení - nahoře v menu "Služby" - a pak úplně dole na stránce "Kódy PIN a PUK". V dokumentaci, ze které jste si přečetla svůj PIN, je také uveden PUK.

Jak znovu aktivovat SIM kartu Vodafone?

V samoobsluze vodafone.cz/muj/ - v sekci Služby – Moje SIM / eSIM vyplňte v části Aktivace nové SIM 19místné výrobní číslo nové SIM a klikněte na uložit. V aplikaci Můj Vodafone - na hlavní stránce v části Další funkce - Zobrazit více zvolte Aktivaci SIM karty a naskenujte 19místné výrobní číslo nové SIM. A další otázka, jak odblokovat mobilní telefon? Zablokované telefony s Androidem

V takovém případě se zkuste na počítači přihlásit pod svůj Google účet a použít nástroj „Najdi moje zařízení“. Dokáže odblokovat či zablokovat telefon nebo jej v případě nouze uvede do továrního nastavení.

Jak získat nano SIM SAZKAmobil?

Pokud potřebujete Nano SIM, musíte si ji objednat na stránkách operátora. Můžu získat zlaté číslo? Ano, Sazka Mobil nabízí ve svém eshopu „SIM karty ze speciální řady vybraných telefonních čísel“, a to za 1 000 Kč. Součástí je samozřejmě kredit ve výši 150 Kč. Jak aktivovat SIM kartu v zahranici? Když si budete kupovat nové číslo u telefonního operátora nebo přecházet od stávajícího k novému, už nemusíte dostat plastovou kartičku, ale jednoduše si pomocí QR kódu naskenujete eSIM kartu do vašeho telefonu a je hotovo. Telefony s touto technologií jsou pak schopny využívat obě dvě SIM karty najednou.

Jak ozivit SIM kartu?

Nejprve vyzkoušejte vypnutí a zapnutí mobilního telefonu. Tenhle jednoduchý způsob často pomůže problém vyřešit. Pokud restartování telefonu nepomohlo, vyzkoušejte vložit SIM kartu do jiného mobilního zařízení. Tím zjistíte, zda není chyba ve vašem telefonu.

By Bean Wickline

Jak otevrit Google? :: Co dělat když se mi zablokuje SIM karta?
Užitečné odkazy