Domovská stránka > J > Jak Přidat Google Drive Do Pc?

Jak přidat Google Drive do PC?

Soubory můžete nahrávat do soukromých nebo sdílených složek.

  1. Na počítači přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Vlevo nahoře klikněte na Přidat. Nahrání souboru nebo Nahrání složky.
  3. Vyberte soubor nebo složku, které chcete nahrát.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak přidat google disk na plochu?

Do adresního řádku zadejte příkaz %APPDATA%/Microsoft/Windows/SendTo. Klikněte pravým tlačítkem na složku Disk Google nacházející se na Vaší ploše. Vyberte volbu Kopírovat. Přejděte zpět k Průzkumníkovi a pravým tlačítkem myši vyberte volbu Vložit. Lidé se také ptají, jak synchronizovat google disk s počítačem? V prvním kroku zadejte přihlašovací údaje do vašeho Google účtu, ve kterém provozujete svůj Google Disk a chcete tam zálohovat své data z počítače: V dalším kroku můžete vybrat složky z vašeho počítače, které se mají automaticky zálohovat na Google Disk: seznam všech složek, které chcete automaticky synchronizovat.

Kde najdu Google disk?

Na počítači přejděte na adresu drive.google.com. Vlevo v sekci Úložiště klikněte na informaci o využití vašeho úložiště. Také, co je google drive for desktop? Google Disk sjednocuje klienty. Aplikace poskytuje přímý přístup k souborům uloženým na obvyklých místech na ploše a zálohuje obsah do cloudu, díky čemuž je přístupný odkudkoliv v dosahu internetu.

Jak stáhnout Google disk?

Jak stáhnout všechny soubory z konkrétní složky na Disku Google

  1. Přihlaste se ke svému účtu Google a otevřete Disk Google v počítači.
  2. Přejít na Folders a vyberte složku, kterou chcete stáhnout.
  3. Klepněte pravým tlačítkem myši na složku a vyberte Download směrem ke dnu.
Jak vytvořit Disk Google? Vytvoření složky
  1. Na počítači přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Vlevo klikněte na Přidat. Složka.
  3. Zadejte název složky.
  4. Klikněte na Vytvořit.

Jak stáhnout Google Disk do Macu?

Spusťte webový prohlížeč a přejděte na stránku stahování Google Disku. U osobního účtu Disku klikněte na tlačítko Ke stažení, které se nachází pod tlačítkem Zálohování a synchronizace. Přečtěte si podmínky služby a souhlaste s nimi. Klikněte na tlačítko Souhlasu a stáhnutím zahájíte stahování Google Disku pro Mac. Jak namapovat Google disk? Chcete -li namapovat náš účet Google Drive, stačí vyberte písmeno přiřadit (dole) a určit cesta kde se nachází Disk Google. Kliknutím na ikonu diskety uložíte změny a pokud si přejeme, označíme pole „Použít virtuální disky při spuštění systému Windows“ připojit jednotku pokaždé, když se přihlásíme.

Jak synchronizovat disk?

Možnosti složek v počítači

Složku můžete synchronizovat s Diskem Google nebo ji zálohovat do Fotek Google. Pokud synchronizujete s Diskem Google: nahraje se celý obsah složky. Mezi vaším počítačem a Diskem Google budou synchronizovány všechny změny.

By Sosthenna

Co je Backup and Sync from Google? :: Co je to Bukkit?
Užitečné odkazy