Domovská stránka > J > Jak Pouzivat Telegram?

Jak pouzivat telegram?

Chcete-li volat na Telegramu, je možné to provést několika způsoby. Pokud otevřete postranní nabídku aplikace, uvidíte to jednou z možností, která se zobrazí v tomto seznamu, je hovor. Kliknutím na něj tedy můžete vybrat kontakt, kterému chcete zavolat. Dotyčný kontakt je vybrán a hovor bude zahájen.

Přečtěte si více

Co je aplikace Signal?

Signal je „kecálek“, zdarma dostupná aplikace pro komunikaci s ostatními uživateli pomocí chatu, klasických hovorů nebo videohovorů. Tedy na jednu stranu nic zvláštního, to samé umí zhruba asi dalších 10 aplikací ve vašem telefonu, včetně WhatsAppu, Viberu nebo prostě těch s názvem „Telefon“ a „Zprávy“. Tak co je to aplikace signal? Aplikace Signal pro Android umožňuje zprávy zálohovat. Kromě exportu umožňuje i jejich import. Záloha může být i šifrovaná. Signal si můžete na Androidu nastavit též jako výchozí aplikaci pro SMS a MMS zprávy (iOS to neumožňuje).

Jak bezpecny je Signal?

Pokročilá technologie ochrany soukromí v aplikaci Signal je vždy aktivovaná, takže se můžete soustředit na sdílení okamžiků, na kterých vám záleží s lidmi, na kterých vám záleží. Řekněte si cokoliv – špičkové koncové šifrování (založené na otevřeném protokolu Signal Protocol™) zajistí bezpečnost vašich konverzací. Co znamená online na Viber? Dobrý den, to značí pouze to, že daný kontakt byl před onou určitou dobou online. S přijetím nebo odesláním zprávy to nesouvisí.

A další otázka, jak se pouziva viber?

Otevři Viber app v zařízení iPhone nebo zařízení Android.

  1. Přejděte do hlavního rozhraní chatu a klepněte na tlačítko Tlačítko Nový kanál (ikona +).
  2. Zobrazí se seznam kontaktů.
  3. Na obrazovce konverzace kontaktu klepněte na chatovací tlačítko chatu v pravé horní části obrazovky.
  4. Zobrazí se seznam možností.
Může se také zeptat, co je to viber? Význam: Viber je mobilní aplikace, která byla původně určena pro zařízení typu iPad nebo iPhone. V současné době ji mohou využívat i uživatelé Androidu. Výhodou této aplikace je volání zdarma nejen po celé České republice, ale dokonce po celém světě.

Jak se prihlasit k WhatsApp?

Přihlášení

  1. Otevřete WhatsApp na svém telefonu. Android: Klepněte na ikonu Více možností . iPhone: Otevřete Nastavení aplikace WhatsApp.
  2. Klepněte na Propojená zařízení.
  3. Pomocí telefonu naskenujte QR kód ze svého počítače nebo zařízení Portal.
  4. Budete-li k tomu vyzváni, klepněte na Hotovo.
Můžete se také zeptat, co je to whatsapp? O společnosti WhatsApp

Přes 2 miliardy lidí ve více než 180 zemích používají aplikaci WhatsApp1 ke komunikaci s přáteli a rodinou – kdykoli a kdekoli. WhatsApp je zdarma2 a nabízí jednoduché, bezpečné a spolehlivé vedení hovorů a posílání zpráv, dostupné na telefonech po celém světě.

Podle toho, jak se dostat na whatsapp druhemu?

Stačí, když budete mít pár desítek vteřin telefon své oběti. Na svém telefonu si budete chtít založit nový WhatsApp účet a místo svého čísla zadáte cizí telefonní číslo, tedy číslo oběti. Poté již jen stačí zvolit ověření přes telefonní hovor, který nadiktuje pin.

By Rosenkrantz Gerrity

Co je to i cloud dříve? :: Proč kupovat SSD?
Užitečné odkazy