Domovská stránka > C > Co Znamená Modrá Obrazovka?

Co znamená modrá obrazovka?

K chybě s modrou obrazovkou (označované také jako chyba Stop) může dojít, pokud nějaký problém způsobí, že se vaše zařízení neočekávaně vypne nebo restartuje. Může se vám zobrazit modrá obrazovka se zprávou, že u zařízení došlo k problému a je potřeba ho restartovat.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak opravit modrou obrazovku?

Nastavte počítač, aby se v případě modré smrti nerestartoval.

  1. Otevřete Vlastnosti systému.
  2. Klikněte na Upřesnit nastavení systému.
  3. Na kartě Upřesnit v sekci Spouštění a zotavení systému klikněte na tlačítko Nastavení.
  4. Zde v sekci Selhání systému odškrtněte položku "Automaticky restartovat".
Podle toho, jak opravit cernou obrazovku? Pokud se na vašem zařízení Windows černá nebo prázdná obrazovka, zkuste toto:
  1. Pokud chcete probudit obrazovku, použijte jednu z následujících klávesových zkratek: Windows klávesy s logem + P nebo Ctrl + Alt + Del.
  2. U černé obrazovky použijte následující klávesovou zkratku: Windows klávesa s logem + Ctrl + Shift + B.

Jak vypadá Modrá smrt?

Modrá obrazovka smrti (BSoD - Blue screen of death)

Zobrazuje se v situaci, kdy je zjištěna závažná chyba, která může být zapříčiněna virem, softwarovou či hardwarovou chybou. Chybové hlášení je zobrazeno přes celou obrazovku bílým písmem na modrém podkladu, a proto je tedy odvozen název jako tzv. "Modrá smrt".
Jak obnovit Windows 10 z biosu? Uživatelé Windows 10 mohou přístup k pokročilým možnostem spuštění systému Windows 10 a přejděte do nabídky BIOS. Můžete kliknout Start -> Napájení , stiskněte a podržte Posun klíč a klepněte na Restartujte tlačítko pro restartování systému Windows do prostředí Windows Recovery Environment.

Jak zjistit příčinu modré smrti?

Nejčastěji je to »C:\Windows\Minidump\« a »C:\Windows\Memory. dmp«. Tento soubor je potřeba k analýze příčiny modré smrti. Jestli máte povolené generování výpisu stavu paměti si můžete zkontrolovat v »Ovládací panely | Systém a zabezpečení | Systém | Upřesnit nastavení systému«. Co kdyz mám cernou obrazovku? Zkuste připojit počítač k externímu monitoru. Poté stiskněte klávesovou zkratku [Fn+F8] pro přepnutí mezi obrazovkou počítače a externím monitorem. Zkontrolujte, zda je obraz na externím monitoru v pořádku. Pokud nemáte externí monitor nebo externí monitor nereaguje, ignorujte tento krok (c).

Lidé se také ptají, co mám dělat když mám černou obrazovku?

Stiskněte současně klávesu Windows + Shift + Ctrl + B. To by mělo vrátit obrazovku. Poté použijte všechny aktualizace Windows . Spuštění počítače v nouzovém režimu může pomoci zúžit problém. Lidé se také ptají, co delat kdyz mám black screen? Pro většinu kroků použijete nouzový režim, protože spustí Windows s omezenou sadou souborů a ovladačů, které vám pomůžou zúžit možné příčiny problémů. Můžete si zjistit další informace o nouzovém režimu nebo pokračovat ve čtení a my vám poskytneme podrobnosti, až je budete potřebovat.

Lidé se také ptají, co dělá modrá smrt?

modrou smrt vyléčíš jedině přeinstalací systému, nebo může být vadný hardware počítače nejčastěji harddisk nebo operační paměti RAM, zkusil bych HDD projet HDTunem a RAMka nějakým memtestestem..

By Kitti Dennert

Jak funguje OneDrive pro firmy? :: Proč se zasekne počítač?
Užitečné odkazy