Domovská stránka > C > Co Je To Editor Registru?

Co je to editor registru?

K úpravě hodnot uložených v registrech slouží program Editor registru. Spustíme ho tak, že stiskneme tlačítko Start, napíšeme text regedit a stiskneme Enter. Ke spuštění Editoru registru potřebujeme oprávnění správce.

Přečtěte si více

Které jsou v ROB?

Výdejem údajů z Registru obyvatel (dále jen "ROB") se rozumí získání údajů, které jsou v ROB o fyzické osobě vedeny. O vydání výpisu údajů z ROB může požádat fyzická osoba ("subjekt údajů") podle § 58 zákona č. 111/2009 Sb., o základních registrech, ve znění pozdějších předpisů. Tak co je základní registr obyvatel? Registr obyvatel (správcem je Ministerstvo vnitra ČR) - obsahuje referenční údaje o fyzických osobách, které žijí na území ČR (občané ČR i cizinci) a to konkrétně jméno a příjmení, datum a místo narození (a případně úmrtí), adresa místa pobytu, státní občanství, čísla elektronicky čitelných identifikačních dokladů, ID

Co je to ISEO?

Například pro registr obyvatel je editačním AIS informační systém evidence obyvatel (ISEO). AIS čtenářský je agendový informační systém, který nemění údaje v základních registrech. Mezi velké čtenářské AIS patří např. Integrovaný informační systém České správy sociálního zabezpečení nebo Centrální registr řidičů. Co je bezvýznamový identifikátor? „bezvýznamového identifikátoru“, který by byl jako neveřejný bezvýznamový identifikátor užíván výlučně k jednoznačnému určení fyzické osoby pro účely výkonu agendy, pro kterou byl přidělen.

Kdo spravuje registr obyvatel?

2/1969 Sb., o zřízení ministerstev a jiných ústředních orgánů státní správy České republiky, ve znění pozdějších předpisů). Správu registru obyvatel zajišťuje Ministerstvo vnitra prostřednictvím Správy základních registrů. Co to je referenční údaj? Referenční údaje jsou údaje vedené v základním registru, které jsou označené jako referenční. Platí obecná právní a procesní premisa, že referenční údaje jsou při výkonu veřejné správy považovány za platné, pokud se neprokáže opak, nebo pokud nejsou příslušným editorem označeny za zpochybněné.

A další otázka, co je to přetaktování procesoru?

Přetaktování nebo overclocking je systematická cílená činnost zaměřená na zvýšení pracovní frekvence procesoru počítače a ostatních komponentů, například grafické karty s cílem zvýšení výkonu počítače na nejvyšší možnou míru. Co znamená GHz? Frekvence, neboli takt procesoru, je udáván v gigahertzech. Tedy udává, kolik se uděje cyklických dějů (výpočtů) za jednu sekundu. Větší frekvence znamená vyšší výkon procesoru.

Co znamená 4jádrový procesor?

Vícejádrový procesor je mikroprocesor, který v jednom pouzdře nebo na jednom čipu integruje více CPU, říkáme jader. Obvykle jde o jádra, která jsou vzájemně programově kompatibilní a mohou tak snáze spolupracovat.

By Prebo Shear

Co je Předsadka v knize? :: Co je to register?
Užitečné odkazy