Domovská stránka > J > Jak Si Aktualizovat Ios 14?

Jak si aktualizovat iOS 14?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky.

Přečtěte si více

Jak nainstalovat iOS 14?

Pak postupujte takhle:

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.
Jak aktualizovat iOS 14 na iPhone 6? Stáhněte aktualizaci znova

Po načtení poté sjeďte o kus níže k seznamu aplikací a najděte v něm kolonku s názvem iOS 14 a ikonou nastavení. Na tento řádek poté klepněte a nakonec vyberte možnost Smazat aktualizaci a akci potvrďte. Poté zkuste aktualizaci v Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru opět stáhnout.

Tak jak dlouho se stahuje ios 14?

Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc. Největší předností je při instalaci nové aktualizace iOS bezesporu rychlost a jednoduchost; jenomže vyvstává i pár (někomu dobře známých) překážek. Proč nejde aktualizovat iOS? Zařízení s iOS můžete spustit do režimu zotavení a potom ho obnovit pomocí počítače. V těchto situacích možná budete muset obnovit zařízení pomocí režimu zotavení: Počítač nedokáže zařízení rozpoznat nebo hlásí, že se zařízení nachází v režimu zotavení.

Podle toho, jak aktualizovat starý iphone?

Aktualizace přes počítač

  1. Připojte iPhone kabelem k počítači.
  2. Proveďte některou z následujících akcí: Na bočním panelu Finderu na Macu: Vyberte iPhone a potom v horní části okna klikněte na volbu Obecné.
  3. Klikněte na Ověřit aktualizace.
  4. Chcete‑li dostupnou aktualizaci nainstalovat, klikněte na Aktualizovat.
A další otázka, jak nainstalovat ios 13 na iphone 6? Pro instalaci aktualizace potřebujete jen přístroj samotný a stabilní připojení k Wi-Fi. Pak už stačí jen zamířit do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru a stáhnout + nainstalovat.

Jak přeinstalovat iPhone?

Jít do Nastavení > Obecné > Obnovit > Smazat data a nastavení. Zadejte své heslo a pokračujte podle pokynů až do momentu, kdy si máte vybrat obnovu dat. Pak vyberte možnost Nastavit jako nový iPhone. Odteď je jen na vás, co si na své čisté zařízení nainstalujete. Pokud jde o to, jak aktualizovat ios 93 5 do 10? Na těchto zařízeních by měla být nová aktualizace dostupná přes klasickou cestu Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru.

Jak prerusit aktualizací iPhonu?

Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci.

By Fai Maddoxiii

Jak schválit iPhone? :: Jak si aktualizovat WhatsApp?
Užitečné odkazy