Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Data Z Iphone?

Jak stáhnout data z iPhone?

Klikněte na Sdílení souborů, vyberte ze seznamu požadovanou aplikaci a pak použijte některý z následujících postupů: Přenos souboru z iPhonu do počítače: V seznamu napravo vyberte soubor, který chcete přenést, klikněte na „Uložit do“, vyberte místo, kam chcete soubor uložit, a potom klikněte na Uložit do.

Přečtěte si více

Co je AirDrop iPhone?

Prostřednictvím služby AirDrop můžete bezdrátově posílat fotky, videa, webové stránky, místa a další data do jiných zařízení nebo počítačů Mac v blízkém okolí (je nutné mít systém iOS 7, iPadOS 13, OS X 10.10 nebo novější). AirDrop přenáší data přes Wi-Fi a Bluetooth. Obě tyto funkce musí být zapnuté. A další otázka, jak poslat hudbu z iphone do iphone? Klikněte na ikonu vašeho iPhone a „Hudba“ v části „Nastavení“> Zaškrtněte políčko „Synchronizovat hudbu“> Vyberte „Celá hudební knihovna“ nebo „Vybrané seznamy skladeb, interprety, alba a žánry“ a kliknutím na „Synchronizovat“ zahájíte přenos skladeb z starý iPhone na nový iPhone.

Jak sdilet iPhone na Macbook?

Zrcadlení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch na televizi nebo Macu

  1. Připojte iPhone, iPad nebo iPod touch ke stejné Wi-Fi síti jako Apple TV, chytrou televizi podporující AirPlay 2 nebo Mac.
  2. Otevřete Ovládací centrum:
  3. Klepněte na Zrcadlení obrazovky .
Proč mi funguje jen jedno sluchátko? Zanesená mřížka u sluchátek

Nejjednodušším řešením je vyčištění. Zanesená mřížka u sluchátek nemusí být na první pohled patrná, ale jde o jedno z nejčastějších „rozhřešení“ výše popsané závady. Sluchátka jsou poměrně exponovaným zařízením, které je vystaveno nečistotám, zejména pak ušnímu mazu.

Jak pripojit jeden Airpod?

Pak postupujte takto:

  1. Přejděte na plochu.
  2. S AirPody v nabíjecím pouzdře otevřete nabíjecí pouzdro a přidržte ho vedle iPhonu.
  3. Klepněte na Připojit.
  4. Pokud máte AirPody Pro nebo AirPody (3.
  5. Pokud máte AirPody Pro, AirPody (2.
  6. Klepněte na Hotovo.
Co dělat když jedno sluchátko hraje potichu? Tato „závada“ je téměř vždy způsobena ucpáním filtru sluchátka ušním mazem. Lepší modely mívají vyměnitelné filtry, které stačí vyjmout a nahradit filtrem čistým. U levnějších modelů je nutné přistoupit k čištění. Je možné použít silný líh z lékárny, či lépe izopropyl-alkohol (IPA).

Jak restartovat iPhone se 2020?

Stiskněte a ihned pusťte tlačítko zvýšení hlasitosti, pak stiskněte a ihned pusťte tlačítko snížení hlasitosti a potom stiskněte a podržte postranní tlačítko. Když se na displeji objeví logo Apple, tlačítko pusťte. Co dělat když se sekne iPhone a nejde vypnout? Třetí rada: Jak restartovat iPhone?

  1. rychle stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zesílení hlasitosti.
  2. rychle stiskněte a rychle uvolněte tlačítko zeslabení hlasitosti.
  3. podržte boční tlačítko (vypnout a zapnout) tak dlouho, dokud se nezobrazí logo Apple.

Jak se zapíná iPhone?

Stiskněte postranní tlačítko nebo tlačítko spánku (v závislosti na modelu) a držte ho, dokud se neobjeví logo Apple. Pokud se iPhone nezapíná, budete zřejmě muset nabít baterii. Další možnosti najdete v článku podpory Apple Když se iPhone nezapne nebo nereaguje.

By Katrina

Jak pouzivat AirPlay? :: Jak obnovit heslo na YouTube?
Užitečné odkazy