Domovská stránka > C > Co Je To Airplay?

Co je to AirPlay?

AirPlay je bezdrátová streamovací technologie, kterou mohou využívat zařízení značky Apple. S pomocí AirPlay jednoduše odešlete obsah do Apple TV či jiného příslušenství. Z iPhonu nebo iPadu tak můžete například streamovat hudbu do bezdrátového reproduktoru nebo film do televize.

Přečtěte si více

Také, jak vypnout airplay?

Chcete-li ukončit zrcadlení iOS nebo iPadOS zařízení, otevřete Ovládací centrum, klepněte na Zrcadlení obrazovky a potom na Ukončit zrcadlení. Taky můžete stisknout tlačítko Menu na ovladači Apple TV Remote. 3. Přečtěte si, které verze macOS a modely Macu podporují AirPlay do Macu. Jak zrcadlit obrazovku? Zkontrolujte, zda je na televizoru povoleno Smart View (Nastavení > Obecné > Správce externích zařízení > Správce připojení zařízení > Oznámení o přístupu). Stačí kliknout na zrcadlit na vaší televizi Funkce Tap View je novinkou v roce 2020. Stačí kliknout na televizi společně s telefonem a budete zrcadlit.

Kde je AirPlay na Macbooku?

Klikněte na ikonu Zrcadlení obrazovky v Ovládacím centru a pak vyberte své zařízení Apple TV. Chcete‑li určit, zda se má plocha přizpůsobit velikosti obrazovky Macu nebo televizoru, klikněte na stavovou ikonu AirPlay a pak vyberte Tento Mac nebo své zařízení Apple TV. Jak zapnout AirPlay? Zkontrolujte, že jsou zařízení kompatibilní s AirPlay zapnutá a nejsou od sebe příliš vzdálená. Zkontrolujte, že je software v zařízeních aktualizován na nejnovější verzi a že jsou zařízení ve stejné Wi-Fi síti. Restartujte zařízení, na kterých chcete AirPlay nebo zrcadlení obrazovky používat.

Jak vypnout AirPlay na iPhone?

Chcete-li deaktivovat AirPlay na zařízení iOS, otevřete Ovládací centrum, klepněte na Zrcadlení obrazovky a poté vyberte Zastavit zrcadlení. Jak zrcadlit obrazovku iPhone? Jak zrcadlit obrazovku iPhone na jakýkoli televizor nebo počítač

  1. Stáhněte si aplikaci Replica 3.0 z App Store (LINK)
  2. Otevřete aplikaci.
  3. Na požádání získáte přístup k místní síti a Bluetooth.
  4. Klikněte dole na místo, kde je uvedeno "další zařízení"

Jak spustit fotky z iPhonu na TV?

V tomto případě stačí na vašem iPhonu či iPadu pouze pustit nějaké video či přejít do aplikace Fotky, kde stačí klepnout na ikonu AirPlay. AirPlay lze samozřejmě využít na přenášení obrazu z celého systému, nikoliv jen z aplikací. Tímto se obraz začne ihned promítat na televizi, ke které máte připojenou Apple TV. Jak nastavit Zrcadleni obrazovky? Android

  1. nejdříve se musíte napojit na Wi-Fi síť Miracast, kterou vaše televize nebo počítač vytvoří
  2. v zařízení najděte „bezdrátovou obrazovku“, většinou v nastavení obrazovky.
  3. otevřete menu bezdrátové obrazovky a zapněte.
  4. objeví se seznam dostupných zařízení, klikněte.
  5. pak už jen vyčkejte, než proběhne synchronizace,

Jak nastavit Zrcadleni?

Zobrazení obrazovky mobilního zařízení na televizoru (Zrcadlení obrazovky)

  1. Vyberte možnost [Watch] – [Screen mirroring] z domovské nabídky.
  2. Postupujte podle pokynů na obrazovce. Aktivujte funkci Zrcadlení obrazovky ze svého mobilního zařízení.

By Cherye Mccline

Jak zastavit aktualizace? :: Na co je F4?
Užitečné odkazy