Domovská stránka > J > Jak Si Stáhnout The Sims 4 Na Pc?

Jak si stáhnout The Sims 4 na PC?

Digitální nákup na Originu

  1. Spusťte Origin na počítači.
  2. Přejděte na záložku knihovny her Game Library.
  3. Klikněte pravým tlačítkem na obrázek základní hry The Sims 4 a klikněte na Show Game Details (Zobrazit podrobnosti o hře).
  4. Kliknutím na nabídku More (Další) otevřete rozevírací seznam dodatečného obsahu.

Přečtěte si více

Jak si stáhnout The Sims 3 zdarma?

Klient je k dispozici zdarma na webových stránkách Steamu. Vytvořte si účet. Aby bylo možné Steam použít, dále pak zakoupit The Sims 3, budete potřebovat účet u Steamu. Účet lze vytvořit po instalaci klienta, nebo si jej můžete vytvořit na webových stránkách, zatímco se klient instaluje. Jak dát The Sims 4 do češtiny? Nastavení češtiny úpravou souboru. Pokud máte nainstalováno defaultně, hra se nainstalovala do Program Files. Proklikáme se do složky: C:\Program files (x86)\The Sims 4\Game\Bin a soubor RldOrigin.

Jak stáhnout The Sims 4 se všemi dodatky zdarma?

The Sims Resource (TSR) – stahujte zdarma rozšíření, dodatky, mody. The Sims Resource, zkráceně se také používá TSR, je obří internetová databáze všemožných rozšíření do série The Sims, ne tedy jen pro čtvrtý díl. Jak dát módy do The Sims 4? Otevřete složku The Sims 4 ve vašem počítači (ukládá se do Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4 ), poté otevřete složku obsahující vlastní obsah v samostatném okně. Přetáhněte všechny soubory . package nebo . ts4script do souboru Mods a přesuňte soubory končící jinými příponami do složky Tray.

A další otázka, jak hrát the sims 4 bez originu?

Přejděte do knihovny her Game Library. Pravým tlačítkem klikněte na The Sims 4 a klikněte na Play (Hrát). Jak stáhnout The Sims 3 vsechny dodatky? Základní hru The Sims 3, dodatky a balíčky je třeba uplatnit na Originu. Světy a další položky ke stažení stahujte z thesims3.com. Pokud máte účet EA, klikněte na Přihlášení a přihlaste se ke svému účtu. Pokud účet ještě nemáte, klikněte na Vytvořit účet a zaregistrujte se podle instrukcí na obrazovce.

Podle toho, jak zadat kód do originu?

Uplatnění kódu v klientovi služby Origin

  1. Přihlaste se k účtu EA, na který chcete hru přidat.
  2. Klikněte na nabídku Origin.
  3. Zvolte položku Redeem Product Code... (Uplatnit produktový kód).
Můžete se také zeptat, jak hrát the sims 3 bez cd? Stáhněte si klientský program Originu: http://www.origin.com... v něm pak hru zaregistrujete pomocí klíče, který je v krabičce se hrou a tím se hra přidá do knihovny. V nabídce pak bude možnost hru stáhnout a nainstalovat.

Jak si stáhnout The Sims 2?

The Sims 2 Kompletní edice zdarma ke stažení | Simíci.cz

The Sims 2 je nyní volně a zcela zdarma dostupné ke stažení! Download je možný prostřednictvím klienta Origin poté, co si hru do účtu zdarma přidáte pomocí speciálního promo kódu. Ten funguje jako klasický kód hry, ale je zcela zdarma.

By Lloyd

Jak ochladit místnost ventilátorem? :: Co to znamená vr?
Užitečné odkazy