Domovská stránka > J > Jak Si Stáhnout Ovladače?

Jak si stáhnout ovladače?

Všechny potřebné ovladače je totiž zpravidla možné stáhnout přímo z webu výrobce počítače. Výrobci označují počítače modelovým nebo produktovým číslem, které bývá uvedeno na štítku zezadu nebo zespodu počítače nebo notebooku. Díky tomu si můžete být jistí, že ovladače jsou přímo pro Váš hardware.

Přečtěte si více

Jak upgradovat ovladače?

Aktualizace ovladače zařízení

Vyberte příslušnou kategorii, aby se zobrazily názvy zařízení, a pak klikněte pravým tlačítkem na název zařízení (nebo ho stiskněte a podržte), které chcete aktualizovat. Vyberte Vyhledat automaticky aktualizovaný software ovladače. Vyberte Aktualizovat ovladač.
Lidé se také ptají, jak stáhnout ovladače z pc? Ke značkovým počítačům a komponentám lze ovladače stáhnout přímo na stránkách výrobce. Obvykle k tomu potřebujete pouze vědět výrobce, a modelové nebo produktové číslo počítače či sestavy, které bývá zpravidla na počítači z boku nebo zezadu, na notebooku zespoda, na nalepeném štítku.

Podle toho, jak nainstalovat ovladač k tiskárně?

Stáhněte si a nainstalujte ovladač z webu výrobce tiskárny.

  1. Vyberte Start a pak vyberte Nastavení > Zařízení > tiskárny & skenery .
  2. V části Tiskárny a skenery najděte příslušnou tiskárnu, vyberte ji a pak vyberte Odebrat zařízení.
  3. Po odebrání tiskárny ji znovu přidejte tak, že vyberete Přidat tiskárnu nebo skener.
Jak nainstalovat ovladač pro monitor? Klikněte na znaménko plus (+) vedle možnosti Monitory a poté dvakrát klikněte na název pro monitor (Obecný monitor PnP nebo podobný). Klepněte na kartu Ovladač a pak na tlačítko Aktualizovat ovladač. Pokud máte disk s ovladačem, vyberte možnost Vyhledat ovladač v počítači.

Jak Aktualizovat ovladače procesoru?

Ovladačeaktualizovat

Možnost 1: Automatická aktualizace ovladačů CPU (čipové sady základní desky) (doporučeno)

  1. Stažení a nainstalujte Driver Easy.
  2. Spusťte Driver Easy a klikněte na Skenovat nyní knoflík.
Jak Aktualizovat ovladače RAM? Tento způsob můžete využít ve starších verzích Windows nebo vyhledejte Správce zařízení přes Ovládací panely. V otevřeném Správci zařízení vyberte problémové zařízení a klikněte na něj pravým tlačítkem myši. Z kontextové nabídky zvolte »Aktualizovat software ovladače…«.

Jak Aktualizovat ovladače zdarma?

Jak na aktualizace ovladačů zdarma

  1. DriverEasy. Jedná se o aplikaci, jež po nainstalování naskenuje váš počítač a vyhledá neaktuální ovladače, které poté můžete jednotlivě nainstalovat.
  2. GIGABYTE APP Center.
  3. Asus EZ Update.
  4. MSI Live Update.
  5. ASRock Live Update & App Shop.
A další otázka, kde najdu ovladače v počítači? Řešení
  1. Otevřete Správce zařízení z nabídky Start nebo vyhledejte v nabídce Start.
  2. Rozbalte příslušný driver součásti, který chcete zkontrolovat, klepněte pravým tlačítkem na driver a vyberte Vlastnosti .
  3. Přejděte na kartu Driver a zobrazí se Driver . Například:

Jak nainstalovat nové ovladače?

Aktualizace ovladače zařízení

Vyberte příslušnou kategorii, aby se zobrazily názvy zařízení, a pak klikněte pravým tlačítkem na název zařízení (nebo ho stiskněte a podržte), které chcete aktualizovat. Vyberte Vyhledat automaticky aktualizovaný software ovladače. Vyberte Aktualizovat ovladač.

By Lette Hallauer

Jak nainstalovat ovladače USB? :: Co je osobní identifikátor?
Užitečné odkazy