Domovská stránka > J > Jak Získat The Sims 4 Zdarma?

Jak získat The Sims 4 zdarma?

Pro získání The Sims 4 se stačí přihlásit na svůj Origin účet, a na stránce hry v Originu klikněte na “Get it Free”. Doporučujeme se přihlásit přímo přes webové stránky Origin, a tam využít této akce, jelikož některým lidem nešla hra získat přes Origin aplikaci (stalo se tak i mně – pozn. autora).

Přečtěte si více

Jak stáhnout The Sims 4 všechny dodatky?

The Sims Resource (TSR) – stahujte zdarma rozšíření, dodatky, mody. The Sims Resource, zkráceně se také používá TSR, je obří internetová databáze všemožných rozšíření do série The Sims, ne tedy jen pro čtvrtý díl. Tak kde jsou nainstalované hry steam? Hry se totiž ukládají pod Steam\SteamApps složku. Až později přišla možnost při instalaci alespoň zvolit kam se hra instaluje. Problém ale zůstával u již nainstalovaných her. Nová verze Steam klienta přichází s možností přesunout hru (instalační složku) kamkoliv budete chtít.

Jak se instaluje hra?

Otevřete aplikaci Microsoft Store. Další informace o tom, jak aplikaci najít, najdete v části „Koupit a nainstalovat“. V pravém horním rohu obrazovky vyberte Další informace (…) a pak vyberte Moje knihovna. Vyberte Nainstalovat vedle hry, kterou chcete nainstalovat. Podle toho, jak dát do steamu klíč na mobilu? ...nebo můžete uplatnit herní kódy z prohlížeče

  1. Otevřete tento odkaz ve svém mobilním prohlížeči.
  2. Pro ověření se přihlaste ke svému účtu Steam pomocí aplikace Steam.
  3. Zadejte kód do příslušného pole a klikněte na Pokračovat.
  4. Měli byste být hotovi a vaše hra by měla být přidána do vaší knihovny her.

Co dělat když mi nejde zapnout Steam?

Jako první krok při řešení jakéhokoli problému je vhodné restartovat klienta služby Steam, potažmo celý počítač. Restartováním počítače jsou vymazány všemožné dočasné soubory a resetovány všechny programy – po restartu tak zjednodušeně počítač začíná „nanovo“. Jak aktivovat hru? Jak aktivovat digitální hru?

  1. Spusťte aplikaci Steam a přihlaste se ke svému Steam účtu.
  2. Klikněte na nabídku Hry na horní liště (Games).
  3. Klikněte na aktivaci produktu na Steamu (Activate a Product on Steam).
  4. Postupujte podle pokynů na obrazovce a dokončíte aktivaci.
  5. Hra se začne stahovat a za chvíli můžete hrát.

Když to vezmeme v úvahu, jak přijmout dárek steam?

1. Pokud Vám byl odeslán dárek, obdržíte e-mail obsahující odkaz pro jeho aktivování nebo Vás na jeho přijetí upozorní klient služby Steam v pravém horním rohu svého okna, jak můžete vidět níže: 2. Klikněte na zprávu „1 nový dárek“, čímž otevřete okno, ve kterém budete moci dárek buď přijmout, nebo odmítnout. Jak propojit Steam s TV? V hlavním nastavení twitch.tv, přesněji v záložce Connections můžete propojit Váš twitch účet se Steam účtem.

Můžete se také zeptat, jak funguje steam link?

Užijte si své oblíbené hry ze služby Steam i na zařízení se systémem Android. Jednoduše se svým zařízením spárujte ovladač Steam Controller nebo jiný Bluetooth ovladač, připojte se k počítači, na kterém je spuštěn klient služby Steam a můžete se pustit do hraní.

By Spence Winkeljohn

Jak nainstalovat hru na Mac OS? :: Proč nejde Adobe Flash Player?
Užitečné odkazy