Domovská stránka > J > Jak Funguje Adsl Internet?

Jak funguje ADSL internet?

Princip fungování DSL spočívá ve využití volného frekvenčního pásma telefonních přípojek. Pro hlasové služby se používají frekvence do 3400 Hz, které běžnému hlasovému provozu plně postačují. Vyšší frekvence jsou volné pro vysokorychlostní přenos dat.

Přečtěte si více

Jak zapojit ADSL?

Jak ADSL zapojit

  1. Odpojte telefon od telefonní zásuvky.
  2. Dále do rozbočovače připojte telefon, jež jste v předchozím kroku odpojili ze zásuvky.
  3. Nyní zapojte druhý telefonní kabel dodaný k ADSL modemu a zapojte jej na jedné straně do rozbočovače, do zdířky označené DSL a na druhé straně do ADSL modemu.
Co je to xDSL? Co je to xDSL? Jedná se o společné označení pro technologie využívající telefonní vedení pro připojení k internetu (ADSL, ADSL2, VDSL, VDSL2, VDSL2 35b). xDSL internet není podmíněn funkční (placenou) telefonní linkou.

Podle toho, co je to dsl připojení?

DSL: rychlý internet přes telefonní linky. Rodina DSL (Digital Subscriber Line) představuje jeden z nejrozšířenějších způsobů vysokorychlostního připojení k internetu. Zahrnuje celou řadou různých technologií, z nichž nejpoužívanější je ADSL, asymetrická linka. Také, jak funguje splitter? Splitter odděluje pásma telefonu a ADSL, ale je zapojen jen jako dolní propust směrem k telefonu. Do zdířky označené modem pouští celé pásmo a horní propust je až v ADSL modemu. Do zdířky phone pouští jen dolní pásmo, aby telefon nebyl rušen. Další funkcí je impedanční přizpůsobení linky.

Také, jak funguje pppoe?

PPPoE umožňuje vytvářet spoje typu bod-bod (peer-to-peer) na přepínaných ethernetových sítích. Klienti jsou připojeni k přístupovému bodu (Access concentrator), každý klient má své vlastní PPP spojení a jeví se jako nezávislý adaptér (interface). Jak zapojit Splitter? Konec tohoto kabelu zasrčte do samostatného female konektoru (samice), a na druhé straně už pak stačí zapojit do jednoho konektoru adaptéru váš počítač, do druhého televizi atd. V tuto chvíli vám poběží obojí.

Jak spravne zapojit Internet?

To zvládnete pomocí žlutého LAN kabelu, který má na obou koncích konektor RJ45. Kabel zapojte k síťové kartě vašeho PC a druhý konec připojte do žlutého konektoru na modemu označeného LAN (obvykle máte na výběr LAN1 až LAN4). Teď už máte vaše PC a modem kompletně zapojené. Jak zapojit RJ11? Při zapojení koncovky RJ11 do zásuvky RJ45 dojde k propojení A-B vodičů na modrý pár zásuvky. U gigabitového ethernetu se užívá všech 8 pinů(pozic). Je možné sehnat, koupit nebo nakrempovat kabely, které mají obsazené právě jenom pozice 1, 2, 3 a 6.

Co je to Dslam?

Digital Subscriber Line Access Multiplexer (DSLAM, též vyslovováno jako dee-slam) je zařízení umožňující rychlé připojení k internetu po telefonní lince pomocí technologií xDSL. DSLAM sdružuje několik desítek až stovek datových toků, které jsou z jednotlivých telefonních linek (tj.

By Nat

Jak funguje Ethernet? :: Jak se zapojuje lustr?
Užitečné odkazy