Domovská stránka > J > Jak Chranit Iphone?

Jak chranit iPhone?

Pokud nechcete zakrýt elegantní design, ale zároveň dokonale ochránit tělo iPhonu, doporučujeme použít 3D Tvrzené sklo na displej a průhledný, gumový kryt na zadní a boční část iPhonu. Oba produkty na sebe dokonale pasují.

Přečtěte si více

Jak chranit iPhone před viry?

Avast Mobile Security pro iOS není jen obyčejná ochrana před viry a malwarem. Pomocí bezplatných a inovativních nástrojů navržených speciálně pro iPhone a iPad vás chrání pokaždé, když se připojíte k internetu. Jak zjistit polohu telefonu tajné? Snoopza. Tento program vám umožní sledovat osoby prostřednictvím mobilního telefonu. Je to bezplatný program, s jehož pomocí můžete nahrávat hovory, sledovat polohy telefonu, zobrazovat textové zprávy, kameru, snímky obrazovky, ale také sociální sítě. Aplikaci musíte nainstalovat do přístroje toho, koho chcete sledovat

Jak opravit zavirovaný mobil?

Pokud si myslíte, že máte svůj mobil se systémem Android zavirovaný, použijte k jeho odvirování antivirovou aplikaci. Touto aplikací proveďte kontrolu svého přístroje. Antiviry ideálně spouštějte v nouzovém režimu. Pokud tento bezpečnostní software viry odhalí, dokáže je z vašeho přístroje sám odstranit. Jak sledovat mobilní telefon? Jak zjistit polohu telefonu – Android online

Přihlaste se do svého Google účtu a v sekci „Find your phone“ neboli „Najděte svůj telefon“ odsouhlasíte, že hledáte například vaše Redmi 9. Ihned vidíte mapu s přesnou lokalizací zařízení a můžete přehrát zvuk, pokud mobil hledáte třeba doma a na zahradě.

Jak zjistit kdo mě sleduje na WhatsApp?

Kdo se díval na váš WhatsApp není možné nijak zjistit. Zopakujme si to, není to možné zjistit. Jediné co je možné zjistit je, kdo viděl váš stav (status) – měli byste navíc vědět, že viditelnost vaší stavové informace je možné (a velmi vhodné) omezit. Co dělat když si myslím že mě někdo sleduje? Cítíte-li, že jste v ohrožení, pak pravděpodobně jste. Jdete-li po ulici a máte pocit, že vás někdo sleduje, zamiřte na osvětlené místo, kde jsou lidé. Zavolejte někomu blízkému a nechte se doprovodit. V žádném případě nechoďte domů, pokud ještě stalker neví, kde bydlíte.

Jak poznat iPhone XS?

Detaily: Celá přední strana iPhonu XS je 5,8palcový1 Super Retina displej. Zadní strana je skleněná a okolo hran je proužek z nerezové oceli. Boční tlačítko je na pravé straně zařízení. Na zadní straně je 12MP fotoaparát s širokoúhlým objektivem a teleobjektivem. Když to vezmeme v úvahu, jak poznat fake apple? Falešné iPhony se totiž až nepřirozeně sekají. Rozdíl jednoduše poznáte při zapnutí App Store. Pokud se při rozkliknutí ikony App Storu objeví prostředí Google Play, (tedy obchod s aplikacemi pro Android), máte problém.

Pokud jde o to, jak zjistit sériové číslo apple?

V závislosti na konkrétním produktu najdete sériové číslo:

  1. na povrchu produktu,
  2. na Macu volbou možnosti O tomto Macu v nabídce Apple,
  3. na iPhonu, iPadu, iPodu touch, iPodu nebo Apple Watch v Nastaveních > Obecné > Informace.
  4. Ve Finderu nebo v iTunes, pokud se produkt synchronizuje s vaším počítačem.

By Clayton

Jak nejlépe využít tablet? :: Jak se zbavit odposlechů v telefonu?
Užitečné odkazy