Domovská stránka > J > Jak Restartovat Google Chrome?

Jak restartovat Google Chrome?

Obnovení výchozího nastavení Chromu

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení Rozšířená nastavení. V Chromebooku, na počítači s Linuxem a na Macu: KlikněteResetovat nastavení Obnovit nastavení na původní výchozí hodnoty. Resetovat nastavení.

Přečtěte si více

Jak připojit Chromecast k PC?

Chromecastpřipojit

Odeslání obrazovky počítače

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Odeslat.
  3. Klikněte na Zdroje .
  4. Klikněte na Odeslat plochu.
  5. Zvolte zařízení Chromecast, na kterém se na obsah chcete dívat.
Jak nastavit Google Home? Klikněte na kartu Domů v levém dolním rohu aplikace Google Home> Klikněte na ikonu Přidat nahoře> Klepněte na Nastavit zařízení v části Přidat na domov nahoře> Vyberte možnost „Už je něco nastaveno“ pod Funguje na Googlu> Vyhledejte výrobce vašeho zařízení a postupujte podle pokynů.

Jak streamovat z mobilu na televizi?

Postupujte podle níže uvedených kroků a zobrazte svou mobilní obrazovku televizoru:

  1. Ujistěte se, že televizor a telefon jsou připojeny ke stejné síti wifi.
  2. Povolit zobrazení Miracast na televizoru.
  3. Zapněte v telefonu možnost Volby bezdrátového připojení
  4. Klikněte na tlačítko Vybrat a vyberte televizor.
Jak zapnout Zrcadleni na TV? Stačí kliknout na zrcadlit na vaší televizi Funkce Tap View je novinkou v roce 2020. Stačí kliknout na televizi společně s telefonem a budete zrcadlit. Zkontrolujte, zda je funkce Smart View na televizi zapnuta (Nastavení > Obecné > Správce externích zařízení> Správce připojení zařízení > Oznámení o přístupu).

Jak sdílet obrazovku s TV?

Streamování videa z iPhonu, iPadu nebo iPodu touch do televize

  1. Připojte zařízení ke stejné Wi-Fi síti jako Apple TV nebo chytrou televizi podporující AirPlay 2.
  2. Najděte video, které chcete streamovat.
  3. Klepněte na AirPlay .
  4. Vyberte svou Apple TV nebo chytrou televizi podporující AirPlay 2.
Jak nainstalovat HBO GO do Chromecast? Musíte mít nainstalovanou nejnovější verzi aplikace HBO GO na jednom z podporovaných kapesních zařízení nebo nejnovější prohlížeč Google Chrome s oficiálním rozšířením Google Cast nainstalovaným na počítači Mac nebo PC.

Jak funguje Google TV?

Aplikace Google TV používá stejný profil a údaje jako Filmy a televize Google Play. Domovská stránka a stránka Pro vás: Doporučení založená na tom, co sledujete, a na streamovacích službách, které si přidáte do účtu. Obchod: Filmy a pořady, které si můžete vypůjčit nebo zakoupit. Můžete se také zeptat, jak dostat wi-fi do televize? Postup, jak wifi na tv nastavit, je podobný, jako když připojujete svůj mobil na wifinu. Stačí znát název wi-fi sítě a heslo, to pak nastavíte v televizi. Konkrétně u TV Samsung stačí na dálkovém ovladači stisknout tlačítko Settings, v menu vybrat volbu Otevřít nastavení sítě.

Co umí televize s Wi-Fi?

Wi-Fi připojení je zpravidla součástí většiny Smart TV, protože přes internet nejenže stahujete aplikace, ale také například přehráváte obsah z oblíbených streamovacích služeb. Většina televizí nabízí také možnost připojení k internetu přes klasický ethernet kabel.

By Starbuck

Jak zkrátit odkaz na Facebook? :: Co je Chromecast Built in?
Užitečné odkazy