Domovská stránka > J > Jak Vytisknout Jízdenku?

Jak vytisknout jízdenku?

Na internetových stránkách www.smsjizdenka.cz naleznete možnost „Tisk daňového dokladu“. Tam do jednoduchého formuláře zadáte HASH kód Vaší jízdenky. Dopravní podnik myslí i na případ, že jste již elektronickou jízdenku ze svého telefonu smazali, a nabízí možnost zaslání HASH kódu na Váš mobilní telefon.

Přečtěte si více

Jak funguje e jízdenka?

Prodej e-jízdenky je obdobou klasického prodeje jízdenky na prodejním místě. Cestující uhradí e-jízdenku on-line platbou platební kartou nebo převodem z účtu pomocí internetbankingu. Tímto nákupem si zajistí nárok na přepravu. Kolik stojí listek ve vlaku?

TrasaSpojů denněCena od
Vlaky Brno – Prahavíce než 70177 Kč
Vlaky Praha – Ostravavíce než 70177 Kč
Vlaky Praha – Plzeňvíce než 30100 Kč
Vlaky Praha – České Budějovicevíce než 30165 Kč

Můžete se také zeptat, kde koupit listek ve vlaku?

Jízdenky si můžete zakoupit i v doplňkovém prodeji přímo u strojvedoucího nebo v automatu na jízdenky umístěném ve vybraných vozech. V některých případech vám strojvedoucí může prodat jízdenku jen do přestupní stanice s tím, že si jízdenku do vaší cílové stanice dokoupíte u průvodčího v prvním návazném vlaku. Můžete se také zeptat, jak koupit jízdenku idos? Nákup jízdenky

V registraci je třeba zadat e-mailovou adresu, na kterou bude aplikace jízdenky posílat. Placení probíhá platební kartou přes platební bránu. Při nákupu jízdenky je třeba uvést jméno cestujícího a poslední čtyři číslice nějakého osobního dokladu (např. občanky).

Jak si koupit jízdenku přes telefon?

jízdenkujízdenkoutelefonu

koupit jízdenku

Text do SMS zprávyTarifCena vč. DPH
DPT33072 hod.330 Kč*
3 další řádky Pokud jde o to, jak vratit jízdenku idos? 9.Vrácení e-jízdenky
  1. klepnutím na příslušný odkaz/tlačítko v aplikaci, ve které byla e-jízdenka zakoupena (v mobilní aplikaci Jízdní řády IDOS v detailu jízdenky, na webu IDOS.cz na stránce Jízdenky),
  2. vyplněním Kódu IDOS.cz do formuláře "Vrátit zakoupené jízdenky" na stránce Jízdenky na webu IDOS.cz (idos.cz/jizdenky).

Lidé se také ptají, kam platí lítačka ve vlaku?

Přestupní jízdenky pro jednotlivou jízdu a časové jízdenky lze použít ve všech osobních a spěšných vlacích a ve vybraných spojích dálkové dopravy na tratích integrovaných v PID. Pro časové kupóny PID lze využít jako nosič vašeho jízdného nejen Lítačku, ale také In Kartu ČD. Když to vezmeme v úvahu, kolik stojí mesicni na vlak?

1 týden350 Kč
1 měsíc990 Kč
3 měsíce2490 Kč
1 rok5990 Kč

Kolik stojí vlak do Plzně?

vlaky

Vlakydo Plzeň

Čas cestyOd 1h 15m
Vzdálenost85 km
Frekvence33 vlaků denně
První vlak04:21
Poslední vlak23:43

By Hersh

Jak koupit Mistenku v aplikaci Můj vlak? :: Co je aplikace Java?
Užitečné odkazy