Domovská stránka > V > V Čem Spojit Videa?

V čem spojit videa?

Avidemux a režim Smart Copy. Ale videa musí být obě stejných parametrů - kodeky i rozlišení, aby se to nemuselo překódovat. Otevřeš první video, pak přes menus soubor připojíš další (append) a nakonec uložíš pod novým názvem. A za chvilku je hotovo.

Přečtěte si více

Jak spojit videa do jednoho Android?

Prvním programem pro sloučení několika videí do jednoho je BeeCut. Toto je bezplatný editor videa pro zařízení Android a iOS. Má jednoduché rozhraní a všestranné funkce pro editaci videa. Tato aplikace je určena pro začínající video editory. Můžete se také zeptat, jak spojit videa na pc? Spojit více videí do jednoho, stejně jako vystříhat nechtěné záběry, doplnit přechody a podobně, můžete velmi snadno v programu Windows Movie Maker, který je standardní součástí Windows XP i Windows Vista.

Jak spojit dva AVI soubory do jednoho?

v tomto případě budete možná potřebovat software AVI Joiner, který vám pomůže. AVI Joiner vám umožní spojit více než jeden video soubor AVI do jednoho souboru bez jakýchkoli potíží. Jak udělat video na iPhone? Vytvoření filmu

  1. Na iPhonu nebo iPadu spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna.
  4. V sekci Vytvořit klepněte na Film.
  5. Vyberte fotky a videa, která ve filmu chcete mít, klepnutím na Nový film.

Lidé se také ptají, jak spojit více fotek iphone?

Na zařízení iPhone můžete snadno vložit dvě fotografie vedle sebe. K tomu můžete použít a aplikace kdo podporuje koláže. Aplikace koláží jsou k dispozici přímo zApp Store. Po stažení a instalaci vám zvolená aplikace pomůže sloučit vaše dvě fotografie do jednoho obrázku. Jak oříznout strany videa? Pokud má vaše video vodoznak, nebo další nechtěné věci, můžete použít Apowersoft Online Video Cropper pro jejich odstranění oříznutím. Někdy můžete potřebovat zobrazit určitý detail vašeho videa. Stačí ho oříznout, aby se diváci soustředili na hlavní obsah! Není potřeba nic stahovat ani instalovat.

Jak upravit z videa film?

Nejlepší programy na střih videa

  • Adobe Premiere Pro.
  • Pinnacle Studio Ultimate.
  • Adobe Premiere Elements.
  • HitFilm Express.
  • Sony Vegas Pro.
  • CyberLink PowerDirector.
  • Corel VideoStudio Ultimate.
  • Wondershare Filmora.
Tak jak rozdělit video na jednotlivé snímky? Krok 1: Běh Windows Movie Maker v počítači najděte horní pás karet a klikněte na Domů > Přidejte videa a fotografie pro import videa. Poté se video rámečky zobrazí v knihovně médií. Krok 2: Vyberte snímek nebo několik snímků, které chcete upravit, a použijte Rozdělit nástroj v Změnit kartu oddělit od ostatních.

Jak vypnout zvuk u videa iPhone?

Stačí opět u videa klepnout na Upravit, a poté klepnout na ikonu reproduktoru vlevo nahoře.

By Armond

Jaká je nejnovější verze iOS? :: Jak vytvorit video z více videí?
Užitečné odkazy