Domovská stránka > J > Jak Na Macbooku Zavrit Okno?

Jak na MacBooku zavrit okno?

Na svém Macu proveďte kteroukoli z následujících akcí:

  1. Zavření jednoho okna: V levém horním rohu okna klikněte na červené tlačítko Zavřít nebo stiskněte kombinaci kláves Cmd-W.
  2. Zavření všech otevřených oken aplikace: Stiskněte Alt-Cmd-W.

Přečtěte si více

Jak pripojit Macbook k Macu?

Pokud používáte Mac s čipem M1: K iMacu, Macu mini, MacBooku Air a 13palcovému MacBooku Pro můžete připojit jeden externí displej pomocí jednoho z portů Thunderbolt / USB 4. U iMacu připojte displej ke kterémukoli z portů se symbolem Thunderbolt . U Macu mini můžete připojit druhý displej do portu HDMI. Můžete se také zeptat, jak zrusit split view? Zavření Split View

Jestli chcete Split View zavřít, klepněte v okně Safari, které chcete ponechat, na ikonu multitaskingu a potom na tlačítko celé obrazovky . Můžete také přetáhnout oddělovač aplikací doleva nebo přímo přes okno Safari, které chcete zavřít.

Jak otevřít dvě okna vedle sebe Macbook?

Jak Split View aktivovat

Podržte zelené tlačítko celé obrazovky v levém horním rohu okna. Zatímco tlačítko držíte, okno se zmenší a můžete ho přetáhnout na levou nebo pravou stranu obrazovky. Uvolněte tlačítko a klikněte na další okno, které chcete používat vedle prvního okna.
Můžete se také zeptat, jak mám udělat dvě okna vedle sebe na monitoru? Pokud například máte na ploše spuštěné dvě aplikace, můžete nechat zobrazit jejich okna vedle sebe. Stačí myší chytit záhlaví aplikace a přetáhnout ji k pravému nebo levému okraji obrazovky. Okno aplikace se automaticky přichytí a změní velikost tak, aby zabíralo polovinu obrazovky.

Jak zmenšit okno na Macu?

Když zapnete volbu Měnit velikost posouvacím gestem s modifikátory, můžete zobrazení zvětšit nebo zmenšit stisknutím a podržením klávesy Control a současným posouváním pomocí myši nebo trackpadu. Pokud jde o to, jak vynutit ukonceni aplikace na macu? Chcete‑li ukončit aplikaci, použijte v řádku nabídek příkaz název aplikace > Ukončit název aplikace. Například vyberte volbu Náhled > Ukončit Náhled (nebo stiskněte klávesovou zkratku Cmd‑Q).

Tak jak přepínat mezi okny mac?

Pokud se však na Macu chcete přepnout do jiného okna aplikace, tak musíte pravým tlačítkem (či dvěma prsty) klepnout na ikonu aplikace v docku, a poté zde okno vybrat. Lidé se také ptají, jak neuspat macbook? V nastavení aplikace si zvolíte, zda má NoSleep neuspávat MacBook jen při napájení ze sítě nebo i z baterie a následně jen NoSleep aktivujete a to pouhým kliknutím na „Zz“ (ikona NoSleep v horní liště). „Zz“ změní barvu a MacBook se neuspí, dokud nastavení sami nezměníte.

Když to vezmeme v úvahu, jak propojit mac s projektorem?

Připojení monitoru, televizoru nebo projektoru k Macu

  1. Připojení monitoru k USB-C portu: Kabelem Thunderbolt 3 (USB-C) připojte monitor k portu USB-C na Macu.
  2. Připojení monitoru, televizoru nebo projektoru s HDMI konektorem: Zapojte HDMI kabel zařízení přímo do portu HDMI na Macu.

By Katrinka

Jak hrát Windows hry na Macu? :: Jak dostat hudbu z iPhone do PC?
Užitečné odkazy