Domovská stránka > J > Jak Na Iphonu Zavřít Všechny Aplikace?

Jak na iphonu zavřít všechny aplikace?

Na ploše přejeďte prstem od spodní části obrazovky nahoru a zastavte se uprostřed obrazovky. Přejížděním doprava nebo doleva najděte aplikaci, kterou chcete zavřít. Aplikaci zavřete vysunutím jejího náhledu nahoru.

Přečtěte si více

Jak vypnout vsechny aplikace?

Pokud ve spodní části uvidíte tlačítko se třemi linkami, s malým x klepnutím na něj zavřete všechny nedávno otevřené aplikace. Některá zařízení mají a Vymazat vše možnost, pokud přejedete prstem úplně doleva. Klepnutím zabijete všechny aplikace najednou. Jak zavrit aplikace? Na ploše klepněte na ikonu aplikace, která se tím otevře. Pro otevření aplikace spuštěné na pozadí klepněte na check_box_outline_blank a poté klepněte na symbol pro zavření v rohu okna aplikace.

Lidé se také ptají, jak otevrit aplikací?

Klikněte na soubor pravým tlačítkem a vyberte Vlastnosti. Vyberte kartu Otevřít pomocí. Vyberte aplikaci, kterou chcete a klikněte na Nastavit jako výchozí. Pokud Další aplikace obsahují aplikaci, kterou občas chcete použít k otevření, ale nechcete ji nastavit jako výchozí, vyberte ji a klikněte na Přidat. Podle toho, jak zobrazit otevrene aplikace na iphone? Když máte iPhone X a novější nebo iPad:

  1. Přejeďte prstem odspodu do prostředka obrazovky a chvíli ho podržte na místě, dokud se nezobrazí přepínač aplikací.
  2. Přejetím doleva nebo doprava najděte aplikaci, kterou chcete použít.
  3. Klepněte na aplikaci.

Tak jak si zaheslovat aplikaci na iphone?

Vygenerování hesla pro konkrétní aplikaci

  1. Přihlaste se na stránce appleid.apple.com.
  2. V části Přihlášení a zabezpečení klikněte na Hesla pro konkrétní aplikace.
  3. Klikněte na Vygenerovat heslo pro konkrétní aplikaci nebo na tlačítko. a postupujte podle pokynů na obrazovce.
Jak vypnout aplikace na pozadí? Android jak vypnout aplikace na pozadí
  1. Jděte do Nastavení -> Správce napájení -> Správa aplikace na pozadí
  2. Zde vidíte kompletní seznam aplikací a her.
  3. Stačí kliknout na zelenou ikonu s fajvkou a změní se na červenou ikonu značící zákaz chodu aplikace na pozadí.

Jak vypnout Waze?

Můžete také vypnout navigaci Waze klepnutím na tlačítko „Stop“ na aplikaci skryté v malém menu. Pokud nepoužíváte navigaci Waze, měli byste ji vypnout, protože by se tím mohla vybít baterie a mobilní data. Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout iphone 13? Restartování iPhonu X, 11, 12 nebo 13

Podržte boční tlačítko spolu s libovolným z tlačítek hlasitosti, dokud se nezobrazí vypínací posuvník. Přetáhněte posuvník a počkejte 30 sekund, dokud se zařízení nevypne.

Jak zavrit aplikaci na Macu?

Stiskněte současně tyto tři klávesy: Alt, Command a Esc. Nebo v nabídce Apple () v pravém horním rohu obrazovky zvolte Vynutit ukončení. (To je zhruba jako stisknutí Ctrl-Alt-Del na PC.) V okně Vynutit ukončení vyberte požadovanou aplikaci a klikněte na Vynutit ukončení.

By Monda

Jak vydělat peníze pod 15 let? :: Jak propojit Teams a Outlook?
Užitečné odkazy