Domovská stránka > J > Jak Hrát Windows Hry Na Macu?

Jak hrát Windows hry na Macu?

Nejlepší a nejjednodušší způsob, jak hrát hry Windows Steam na Macu, je použití GeForce Now pro Mac, cloudové služby streamování her Nvidia pro uživatele macOS a Mac OS X. V současné době má beta verzi v Evropě a USA.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak spustit exe soubor na macu?

Pokud už jste uživatelem jablečného počítače delší dobu, určitě znáte nástroj Wine. Tato aplikace vám dokázala přeložit Windows aplikace (.exe) na spustitelný program v macOS. Jak nainstalovat iOS na PC? Jak nainstalovat iOS 13 z Windows

  1. První fáze je stejná – je třeba stáhnout firmware pro vaše zařízení zde.
  2. Poté si stáhněte iDeviceRestore (odkaz zde)
  3. Napište „cmd“ do vyhledávání ve Windows a přesuňte firmware do složky s aplikací

Jak nainstalovat aplikaci na Mac?

Instalace přetažením

  1. Instalace přetažením. Od doby, co existuje App Store pro Mac, se již dávno nejedná o tu snazší variantu.
  2. Ikonku aplikace stačí přetáhnout do znázorněné ikony aplikací.
  3. Stažený obraz disku je ale stále připojený a můžete ho vidět například ve Finderu v části zařízení.
Jak prepnout Mac na Windows? Nebo použijte při spouštění Macu Správce spouštění:
  1. Restartujte Mac z nabídky Start systému Windows.
  2. Když se Mac začne restartovat, stiskněte a podržte klávesu Option (nebo Alt) ⌥.
  3. V okně Správce spouštění vyberte startovací svazek Macu (Macintosh HD) a stiskněte Return nebo klikněte na šipku nahoru:

Jak hrát na Mac?

První možnost, jak si zahrát hry na Macu, je stáhnout si nějakého digitálního distributora her. Největšími hráči na herní trhu jsou Steam od Valve a Origin od EA. Ze začátku se jednalo o exkluzivity pouze pro Windows. Jak spustit CSGO na Macbooku? Hra CS:GO je momentálně dostupná pro PS3, Xbox 360, PC a Mac. Jak aktivuji konzoli? Konzoli aktivujete v nabídce „Nápověda a možnosti -> Nastavení hry -> Povolit vývojářskou konzoli“. Poté ji budete moci otevřít pomocí klávesy „~“.

Jak nainstalovat hru na Macbook?

Boot Camp je nejlepší způsob, jak na počítači Mac spustit počítačovou hru pouze pro Windows. Macy nejsou dodávány s Windows, ale můžete nainstalujte si Windows na Mac pomocí Boot Campu a restartujte systém Windows, kdykoli budete chtít hrát tyto hry. Tak jak nainstalovat ios na windows 10? Jedním z důvodů Windows 10 nerozpozná iPhone a dalších zařízení Apple je to, že ovladače nebyly správně nainstalovány. V ideálním případě by ovladače iPhone měly být nainstalovány v Windows systém automaticky, jakmile připojíte svůj iPhone / iPad k systému nebo si do systému stáhnete software iTunes.

Jak zapnout iPhone přes PC?

Připojte zařízení k počítači. Zařízení můžete připojit USB nebo USB-C kabelem nebo přes Wi-Fi. Chcete-li zapnout synchronizaci přes Wi-Fi, přečtěte si téma Synchronizace obsahu v iTunes na PC se zařízeními přes Wi‑Fi. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.

By Germayne

Jak aktualizovat iOS přes PC? :: Jak na MacBooku zavrit okno?
Užitečné odkazy