Domovská stránka > J > Jak Zavrit Stranku Na Macu?

Jak zavrit stranku na Macu?

Na svém Macu proveďte kteroukoli z následujících akcí:

  1. Zavření jednoho okna: V levém horním rohu okna klikněte na červené tlačítko Zavřít nebo stiskněte kombinaci kláves Cmd-W.
  2. Zavření všech otevřených oken aplikace: Stiskněte Alt-Cmd-W.

Přečtěte si více

Jak restartovat Mac?

Za běžných okolností můžete svůj Mac restartovat výběrem nabídky Apple > Restartovat. V některých případech – například když Mac přestane reagovat – však budete muset použít jinou metodu spuštění. Stiskněte a podržte tlačítko napájení na Macu stisknuté tak dlouho, dokud se počítač nevypne. Může se také zeptat, kde je na macu alt?

Termín pro WindowsTermín pro Mac
Klávesa AltKlávesa Alt
Klávesa AltCtrl-F2
Alt-TabCmd‑Tab
Alt-TabExposé

Můžete se také zeptat, jak vynutit ukonceni aplikace?

V případě aplikací třetích stran, které nejde zastavit (pokud ji zastavíte, automaticky se restartuje), můžete zkusit v sekci Nastavení-Aplikace použít volbu Vynutit ukončení. Jestliže daný program nepoužíváte, je další možností jeho odinstalace. Jak zapnout Mac? Každý Mac má tlačítko napájení. Na noteboocích s Touch ID stiskněte a podržte Touch ID. Pokud na Macu nepozorujete žádnou změnu, normálně stiskněte a uvolněte tlačítko napájení. Pokud se Mac nyní zapne, ale zastaví se během spouštění na jakékoliv obrazovce, postupujte podle pokynů v článku Když se Mac nespustí úplně.

Tak jak ukončit finder?

Kromě postupu uvedeného výše můžete Finder restartovat ještě třeba kliknutím na ikonu  v levém horním rohu, a poté podržením klávesy Shift a zvolením možnost Vynutit ukončení procesu Finder. Tak samo lze Finder ukončit i v Terminálu, a to jednoduchým příkazem killall Finder. Tak jak otevřít soubory exe na mac? Spusťte Mac do Windows. V Průzkumníku souborů otevřete USB flash disk a spusťte soubor Setup nebo setup.exe, který najdete ve složce WindowsSupport nebo BootCamp. Až se zobrazí dotaz, jestli chcete Boot Campu povolit provádět v zařízení změny, klikněte na Ano. Kliknutím na Opravit zahajte instalaci.

Jak spustit exe na iOS?

Pokud už jste uživatelem jablečného počítače delší dobu, určitě znáte nástroj Wine. Tato aplikace vám dokázala přeložit Windows aplikace (.exe) na spustitelný program v macOS. Jak hrát Windows hry na Macu? Nejlepší a nejjednodušší způsob, jak hrát hry Windows Steam na Macu, je použití GeForce Now pro Mac, cloudové služby streamování her Nvidia pro uživatele macOS a Mac OS X.

Jak upravit aplikace v Docku?

Přizpůsobení Docku

Na bočním panelu v oddílu Dock a řádek nabídek upravte požadované volby. Můžete například změnit, jakým způsobem se položky v Docku budou zobrazovat, upravit velikost Docku, přemístit ho k pravému nebo levému okraji obrazovky nebo ho dokonce skrýt.

By Barsky Dicologero

Jak připravit PC k prodeji? :: Jak na Launchpad?
Užitečné odkazy