Domovská stránka > K > Kdo Vlastní T Mobile?

Kdo vlastní T Mobile?

T-Mobile je značkou skupiny Deutsche Telekom pro mobilní služby. Německá skupina Deutsche Telekom je mj. od roku 2014 100 % vlastníkem společnosti T-Mobile Czech Republic a. s.., jež do roku 2002 působila pod názvem Radiomobil a. s. (obchodní značka Paegas).

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak si vybrat operátora?

Pokud zvažujete změnu operátora, využijte nezávislého srovnávače dTestu dostupného na www.dtest.cz/tarify a najděte si nejlevnější mobilní tarif či předplacenou kartu podle svých požadavků. Kdo má nejrychlejsi internet? Nejrychlejší připojení mají na Islandu a v Norsku, kde rychlost dosahuje 65 Mbit/s. V EU má nejrychlejší připojení Nizozemsko s průměrem 54 Mbit/s, druhá je Malta s 51 Mbit/s a třetí Maďarsko s 50 Mbit/s. | Předplatné HN+ je zcela bez reklam. | Předplatné HN+ je zcela bez reklam.

Jaký je nejrychlejší internet?

Co se týče konzistence (Speedtest zde opět využívá vlastní výpočet, kde hraje roli průměrná stabilita internetu), nejlépe je na tom Vodafone s 93 %, následuje O2 s 90,3 % a T-Mobile s 88,6 %. V rámci mezí slušná čísla. Zajímavé je srovnání, jak si internet operátorů vede na značkách zařízení nejpopulárnějších prodejců. Kolik stojí pevny internet?

Název tarifuPROFI INTERNET 50 MB/SOffice 40M
Rychlost stahování (download)až 50 Mb/s40 Mb/s
Rychlost nahrávání (upload)až 5 Mb/s4 Mb/s
Cena za pronájem/nákup modemu999 Kč bez DPH / 1 499 Kč bez DPH
Cena za paušál899 Kč bez DPH499 Kč bez DPH

A další otázka, jak ziskat dobrý tarif?

Velmi výhodné je, pokud jste zaměstnáni u firmy, která má s určitým operátorem uzavřenou rámcovou smlouvu. Jestliže navíc v rámci takové dohody můžete mít i telefonní čísla pro rodinné příslušníky, máte vlastně vyhráno. Tarify jsou výrazně levnější než ty oficiálně nabízené. Lidé se také ptají, jaký tarif pro seniory? 1) Vodafone Tarif do mobilu (60+)

K balíčku je možné získat slevu 500 Kč na základní tlačítkový telefon Nokia 225 4G, slevu 52 % na měsíční platbu za mobilní připojení 4 GB společně pořízením tabletu Vodafone Tab N8 nebo slevu 25 % na balíček neomezeného volání v síti operátora.

Jaký tarif pro důchodce?

Tarify pro důchodce

  • 0 minut 75 SMS od ČEZ > 78 Kč0.
  • 50 síť nesíť pro seniory od T-mobile > 149 Kč12.
  • Volání hlavně s rodinou od ČEZ > 190 Kč0.
  • Tarif s internetem od ČEZ > 260 Kč0.
  • Start 250 min.+neom. SMS od Vodafone > 299 Kč2.
  • 60+ pro důchodce od Vodafone > 299 Kč2.
  • Mobilní připojení 4 GB od Vodafone > 399 Kč0.
Co jsou to tarify? Mobilní tarif je druh služby poskytované operátorem, nabízejícím telekomunikační služby pro mobilní zařízení. Dle druhu mobilního tarifu jsou zákazníkovi operátora stanoveny ceny za užívání jeho služeb, a to jak volání, tak SMS, MMS a dalších datových, komunikačních a multimediálních služeb.

Co je to tarif?

sazba, seznam cen, ceník/ cenový sazebník (poštovní, dopravní aj.)

By Farrell Kolstad

Jak nainstalovat iOS 10 na iPad 2? :: Který mobilní operátor je nejlepší?
Užitečné odkazy