Domovská stránka > C > Co Je Lepší Vodafone Nebo T-Mobile?

Co je lepší Vodafone nebo T-Mobile?

Čistě z pohledu ceny je ve vybrané kategorii výsledek zřejmý. Nejlevnějším tarifem, který zahrnuje neomezené volání, SMS a 4 GB mobilních dat, se prezentuje Vodafone. Zejména cena pro nové zákazníky vychází v porovnání s dvěma dalšími operátory mnohem výhodněji. Stálé ceny jsou velmi podobné.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, který operátor má nejlepší internet?

Nejlepší mobilní síť v Česku má T-Mobile. Pokud jde o to, jak si vybrat operátora? Pokud zvažujete změnu operátora, využijte nezávislého srovnávače dTestu dostupného na www.dtest.cz/tarify a najděte si nejlevnější mobilní tarif či předplacenou kartu podle svých požadavků.

Podle toho, který operátor má nejlepší pokrytí 2020?

Z měření uskutečněného v první polovině roku 2020 vyšla nejlépe síť Vodafonu, která získala v metodice německé společnosti 942 bodů z možných 1 000. Testování byly podrobeny všechny tři hlavní mobilní sítě v ČR; další operátoři dosáhli 938, resp. Který operátor má nejlevnější data?

Název tarifu operátoraCeny voláníInternet (data)
vlastní
MATRIX (Omnitel)1.80 Kč150 MB
Šťastný tarif 99 (SazkaMobil)1.00 Kč200 MB
Mini (O2 Family)1.20 Kč50 MB

Kdo vlastní T-Mobile?

T-Mobile je značkou skupiny Deutsche Telekom pro mobilní služby. Německá skupina Deutsche Telekom je mj. od roku 2014 100 % vlastníkem společnosti T-Mobile Czech Republic a. s.., jež do roku 2002 působila pod názvem Radiomobil a. s. (obchodní značka Paegas). Jak dlouho trvá změna tarifů Vodafone? Změnu vám potvrdíme SMSkou.

Proběhne nejpozději během 24 hodin, historii změn najdete v sekci Zprávy z Vodafonu.

Kdo má nejrychlejsi internet?

Nejrychlejší připojení mají na Islandu a v Norsku, kde rychlost dosahuje 65 Mbit/s. V EU má nejrychlejší připojení Nizozemsko s průměrem 54 Mbit/s, druhá je Malta s 51 Mbit/s a třetí Maďarsko s 50 Mbit/s. | Předplatné HN+ je zcela bez reklam. | Předplatné HN+ je zcela bez reklam. Jaký je nejrychlejší internet? Co se týče konzistence (Speedtest zde opět využívá vlastní výpočet, kde hraje roli průměrná stabilita internetu), nejlépe je na tom Vodafone s 93 %, následuje O2 s 90,3 % a T-Mobile s 88,6 %. V rámci mezí slušná čísla. Zajímavé je srovnání, jak si internet operátorů vede na značkách zařízení nejpopulárnějších prodejců.

Kolik stojí pevny internet?

Název tarifuPROFI INTERNET 50 MB/SOffice 40M
Rychlost stahování (download)až 50 Mb/s40 Mb/s
Rychlost nahrávání (upload)až 5 Mb/s4 Mb/s
Cena za pronájem/nákup modemu999 Kč bez DPH / 1 499 Kč bez DPH
Cena za paušál899 Kč bez DPH499 Kč bez DPH

By Neoma Sall

Jak vybrat nejlepší tarif? :: Jaký tablet pro seniory?
Užitečné odkazy