Domovská stránka > V > V Čem Přehrát Soubor Mkv?

V čem přehrát soubor MKV?

Nejlepším řešením pro přehrávání většiny souborů MKV je použití VLC. Pokud používáte Windows, některé další přehrávače MKV zahrnují MPV, MPC-HC, KMPlayer, DivX Player, MKV File Player nebo The Core Media Player. Některé z těchto aplikací také otevřou soubor MKV v systému macOS, stejně jako Elmedia Player.

Přečtěte si více

Jak přehrát MKV v PC?

Jak hrát MKV bez Windows Media Player

Jít do Soubor > Otevřít soubor a importovat video MKV. Přetáhněte video MKV do okna a otevřete jej. Když se objeví okno přehrávače, vyberte správnou zvukovou stopu a titulky. Po stisknutí tlačítka Hrát začne přehrávání videa MKV.
Jak přehrát AVI v mobilu? Zařízení Android nativně nepodporují soubory ve formátu AVI. Chcete-li přehrávat videa AVI na telefonu Android, musíte se spolehnout na nástroj jiného výrobce, jako je AnyMP4 Video Converter Ultimate které mohou převádět video z formátu AVI do jiného formátu videa, který může zařízení Android podporovat.

Jak z MKV do AVI?

Krok 1: Stáhněte si Movavi Video Converter do svého počítače a dokončete instalaci. Poté ji spusťte na svém počítači. Krok 2: Klikněte na tlačítko Přidat média a poté zvolte Přidat video a otevřete soubor MKV, který chcete převést. Krok 3: Poté klikněte na tlačítko Video a poté zvolte AVI jako výstupní formát. Co je to MP4? MP4 je formát multimediálního kontejneru definovaný standardem ISO/IEC 14496-14:2003. Je také známý pod názvem MPEG-4 Part 14, jde tedy o součást standardu MPEG-4. Jako jeho základ posloužil formát kontejneru MPEG-4 Part 12 (ISO base media file format), který byl vytvořen na základě QuickTime od společnosti Apple.

Jak přehrát soubor?

V osobním počítači s Windows 10 vyberte možnost Start > Průzkumník souborů nebo vyberte Průzkumník souborů z hlavního panelu. Stiskněte a podržte (nebo pravým tlačítkem klikněte na) soubor MP4, který chcete přehrát, vyberte Otevřít v programu a v seznamu aplikací vyberte preferovaný přehrávač souborů. Co je to formát Matroska? Matroska (rusky Матрёшка, česky Matrjoška) je moderní otevřený svobodný formát multimediálního kontejneru, který umožňuje pojmout většinu moderních video a audio formátů.

Co je to MKV?

MKV je video formát, který je součástí open sourcového multimediálního kontejneru Matroska. Obecně kontejner je jakýsi obal do kterého se vkládají další data. Nejčastěji se do kontejneru vkládá video se zvukem, ale v případě Matrosky se může jednat také o titulky či menu. Jak přehrávat filmy v mobilu? Stáhněte si aplikaci Alza Media a přihlašte se stejným účtem, pod kterým jste si půjčili film na webu. Film se v aplikaci okamžitě zobrazí.

Jak přehrát MP4 v Androidu?

Existují dva způsoby, jak přehrávat videa 2p H. 1080 MP265 v systému Android. Jedním z nich je instalace přehrávače HD MP4 na Android, jako je VLC, KMPlayer atd., A druhým způsobem je převést videa H. 4 na soubory H.

By Rola Yosten

Co je úkolem protokolu ICMP? :: Jak přehrát hudbu v Android Auto?
Užitečné odkazy