Domovská stránka > V > V Čem Přehrát Mkv?

V čem přehrát MKV?

Nejlepším řešením pro přehrávání většiny souborů MKV je použití VLC. Pokud používáte Windows, některé další přehrávače MKV zahrnují MPV, MPC-HC, KMPlayer, DivX Player, MKV File Player nebo The Core Media Player. Některé z těchto aplikací také otevřou soubor MKV v systému macOS, stejně jako Elmedia Player.

Přečtěte si více

A další otázka, jak přehrát mp4 ve windows media player?

Program Windows Media Player pro vás nebude přehrávat MP4, protože tento formát tento přehrávač nepodporuje. Pokud chcete přehrávat MP4 v programu Windows Media Player, musíte jej pomocí některých video převodníků převést do jiných formátů. Podle toho, jak přehrát ve formátu avi? Windows Media Player podporuje následující formáty souborů: Formáty Windows Media: ASF, ASX,. avi,. wav,.

Jak přehrát soubor?

V osobním počítači s Windows 10 vyberte možnost Start > Průzkumník souborů nebo vyberte Průzkumník souborů z hlavního panelu. Stiskněte a podržte (nebo pravým tlačítkem klikněte na) soubor MP4, který chcete přehrát, vyberte Otevřít v programu a v seznamu aplikací vyberte preferovaný přehrávač souborů. Co je to formát Matroska? Matroska (rusky Матрёшка, česky Matrjoška) je moderní otevřený svobodný formát multimediálního kontejneru, který umožňuje pojmout většinu moderních video a audio formátů.

Jak z MKV do AVI?

Krok 1: Stáhněte si Movavi Video Converter do svého počítače a dokončete instalaci. Poté ji spusťte na svém počítači. Krok 2: Klikněte na tlačítko Přidat média a poté zvolte Přidat video a otevřete soubor MKV, který chcete převést. Krok 3: Poté klikněte na tlačítko Video a poté zvolte AVI jako výstupní formát. Co je to MP4? MP4 je formát multimediálního kontejneru definovaný standardem ISO/IEC 14496-14:2003. Je také známý pod názvem MPEG-4 Part 14, jde tedy o součást standardu MPEG-4. Jako jeho základ posloužil formát kontejneru MPEG-4 Part 12 (ISO base media file format), který byl vytvořen na základě QuickTime od společnosti Apple.

Může se také zeptat, jak přehrát avi v mobilu?

Zařízení Android nativně nepodporují soubory ve formátu AVI. Chcete-li přehrávat videa AVI na telefonu Android, musíte se spolehnout na nástroj jiného výrobce, jako je AnyMP4 Video Converter Ultimate které mohou převádět video z formátu AVI do jiného formátu videa, který může zařízení Android podporovat. Také, jak přehrávat filmy na mac? Přehrávání souborů

  1. V aplikaci QuickTime Player na Macu otevřete video- nebo audiosoubor.
  2. Přesuňte ukazatel kamkoli na video. Zobrazí se ovládací prvky přehrávání.
  3. Pomocí ovládacích prvků pro přehrávání můžete řídit přehrávání video- nebo audiosouborů. Ovládací prvky můžete jednoduše přesunout přetažením.

Může se také zeptat, co to je wav?

WAV (případně WAVE) je zkratka a přípona pro zvukový formát Waveform audio file format, který vytvořily firmy IBM a Microsoft pro ukládání zvuku na PC.

By Crescint Brafford

V čem otevřít soubor MP4? :: Jak funguje Google formulář?
Užitečné odkazy