Domovská stránka > J > Jak Lze Využívat Platební Karty?

Jak lze využívat platební karty?

Placení u obchodníků za zboží a služby

Pokud má obchodník elektronický platební terminál (POS), protáhne kartu čtečkou (u čipové karty zasune kartu do terminálu) a zadá potřebné údaje o platbě. Poté jsou informace odeslány z terminálu do kartového centra k ověření. Uvětšiny karetje zákazník požádán o zadání svého PINu.

Přečtěte si více

Čím se podepsat na platební kartu?

Platební kartu po převzetí podepište na zadní straně v podpisovém proužku černým tenkým nesmývatelným fixem nebo lihovým popisovačem. Podpis na kartě by měl být obtížně napodobitelný a odlišný od Vašeho podpisového vzoru, aby nemohlo dojít k jeho zneužití. Jak platit bezkontaktně? Bezkontaktní karta je typ platební karty, se kterou zaplatíte rychleji a pohodlněji než klasickou kontaktní kartou. Při placení jednoduše přiložíte kartu k platebnímu terminálu, vyčkáte na zvukový signál a máte zaplaceno. Platba bezkontaktní kartou je mnohem rychlejší než standardní kartou nebo v hotovosti.

Jak platit mobilem Čsob?

Přes aplikace ČSOB Smart nebo i DoKapsy od ČSOB

  1. Přejděte do aplikace ČSOB Smart nebo DoKapsy od ČSOB.
  2. Klepněte „Přidat do Google Pay“ pod příslušnou platební kartou.
  3. Spustí se Google Pay a vše se vyřídí samo.
  4. Hotovo, potvrzení o aktivaci dostanete SMSkou nebo e-mailem.
Jak funguje Visa karta? Platby kartou Visa v mobilu jsou pohodlné. Při placení stačí jednoduše přidržet telefon s vybranou aplikací v blízkosti terminálu. O bezpečnost se bát nemusíte. Platbu potvrdíte zadáním PIN, skenem obličeje nebo otiskem prstu přímo na zařízení.

Tak proč nefunguje gopay?

Pokud máte na vaší kartě nastavené limity pro internetové platby a tento limit překročíte, banka platbu zamítne. Na kartě mohou být nastavené tyto limity: objemové – maximální povolená částka za jednu platbu, nebo denní finanční limit na uskutečněné transakce. na počet plateb – povolený počet plateb za jeden den. Proč mi nejde platit kartou přes internet KB? JE MOŽNÉ, ŽE NEMÁTE POVOLENÉ PLATBY NA INTERNETU

Nastavte si je ve svém internetovém bankovnictví, na pobočce nebo na Expresní lince +420 955 559 559 (pokud máte linku sjednanou).

Také, proč mi nejde platit kartou na internetu?

Internetové platby a jejich limity se upravují v Internet Bance nebo Smart Bance v části Vaše karty a dále Detail karty a Nastavení. Dalším důvodem zamítnuté platby může být chybné zadání ePINu, ke kterému můžete být vyzváni při platbě se zabezpečením 3D Secure. Jak opakovat platbu GoPay? Jak to funguje?

  1. 1 Zákazník nedokončí platbu.
  2. 2 Brána nabídne platbu opakovat.
  3. 3 Zákazník dokončí platbu.

Jak funguje platební brána?

Placení probíhá tak, že si na internetových stránkách vyberete službu či zboží, které chcete koupit. Poté budete přesměrováni na stránku platební brány, kde zadáte údaje ze své platební karty a provedete platbu. Po zaplacení se vrátíte zpět na stránky obchodníka.

By Keheley

Jak se řídí větroň? :: Jak se platí GoPay?
Užitečné odkazy