Co dělat když je černá obrazovka na PC?
Řešení potíží s černými nebo prázdnými obrazovkami Windows
- Pokud chcete probudit obrazovku, použijte jednu z následujících klávesových zkratek: Windows klávesy s logem + P nebo Ctrl + Alt + Del.
- U černé obrazovky použijte následující klávesovou zkratku: Windows klávesa s logem + Ctrl + Shift + B.
Co dělat když je černá obrazovka?
[Notebook] Řešení problému - Počítač nelze zapnout a objeví se černá obrazovka
- Odstraňte baterii (některé modely nemají vyjímatelnou baterii) a adaptér.
- Stiskněte a podržte zapínací tlačítko po dobu 40 sekund.
- Znovu připojte baterii (pouze pro modely s vyjímatelnou baterií) a připojte adaptér.
Co dělat když mi nejde obrazovka na notebooku?
Pomocí následujících kroků vyřešíte problémy se zobrazením, obrazovkou nebo monitorem.
- Zkontrolujte napájení
- Zkontrolujte obrazovku s logem nebo BIOS.
- Zkontrolujte kabely.
- Zkontrolujte nastavení displeje.
- Aktualizujte nebo Vraťte ovladače zpět.
- Vyzkoušejte různé aplikace.
- Získejte podporu nebo pomoc se zárukou.
- Stiskněte Ctrl + Shift + Esc.
- Hledejte všechny instance RunOnce.
- Klepněte pravým tlačítkem myši na RunOnce a vyberte Stop/End Task.
Proč mi nejde obrazovka?
Pokud se LED dioda na monitoru vůbec nerozsvítí, pak zkontrolujte, zda je monitor zapnutý a zda j monitor připojen do elektrické sítě. Pokud ano, zkuste monitor zapojit do jiné zásuvky. Jakmile máte jistotu, že je monitor napájen z elektrické sítě, zkontrolujte kabel, který propojuje monitor s počítačem. Jak ztmavit obrazovku na notebooku? Rozjasnit nebo naopak ztmavit obrazovku pomocí klávesnice je asi nejjednodušší, nejpohodlnější a nejrychlejší způsob, jak jas upravit. Možnost úpravy najdete v horní řadě kláves (F1 – F12) – konkrétní umístění se může lišit.
Jak spustit PC?
Nejdříve zasuneme kabel do PC zdroje a až pak zasuneme zástrčku do zásuvky. Jeden napájecí kabel musíme taktéž připojit k monitoru. Pokud je počítačový zdroj vybaven vypínačem, přepneme ho do polohy 1 a tím jej zapneme. Nyní již můžeme počítač zapnout tlačítkem POWER na čelním panelu. Jak spustit počítač? Z přihlašovací obrazovky
- Na přihlašovací obrazovce Windows stiskněte a podržte klávesu Shift a vyberte Power > Restart .
- Po restartování počítače na obrazovce Zvolit možnost vyberte Poradce při potížích > Upřesnit možnosti > Spuštění Nastavení > Restartovat.
- Po restartování počítače se zobrazí seznam možností.
Jak rozchodit počítač?
Jak spustit počítač v nouzovém režimu ve Windows 10
- První možností jak spustit počítač v nouzovém režimu je restart se stisknutou klávesou [Shift].
- Pokračujte kliknutím na možnost »Odstranit potíže | Upřesnit možnosti | Nastavení spouštění«.
- Počítač se restartuje a zobrazí se nabídka s různými možnostmi spuštění.
Similar articles
- Co dělat když je černá obrazovka?
- Co delat kdyz je cerna obrazovka na notebooku?
- Co způsobuje černá obrazovka?
- Co delat kdyz mi nejde obrazovka?
- Co delat kdyz nefunguje obrazovka?
- Co mám dělat když mi nejde obrazovka u PC?
- Co dělat když zčerná obrazovka na telefonu?
- Co dělat když zamrzne obrazovka?
- Jak vznikne černá barva?