Domovská stránka > N > Na Jakých Vlnách Vysílá Český Rozhlas?

Na jakých vlnách vysílá Český rozhlas?

31. prosince 2021 ukončily provoz vysílače Českého rozhlasu na středních a dlouhých vlnách. Tyto vlnové rozsahy se označují zkratkami SV a DV, anglicky pak AM a LW. Na středních vlnách vysílaly stanice ČRo Dvojka a ČRo Plus, na dlouhých vlnách ČRo Radiožurnál.

Přečtěte si více

Také, kde vysílá Český rozhlas 2?

VYSÍLAČE

  • 88.7 MHz – Jeseník – lázně (600 m)
  • 89.6 MHz – Znojmo – Kuchařovice (330 m)
  • 89.9 MHz – Liberec – Ještěd (1012 m)
  • 90.3 MHz – Klatovy – Doubrava (718 m)
  • 90.8 MHz – Rýmařov – Janušovský lom (643 m)
  • 91.2 MHz – Praha – Petřín (315 m)
  • 92.6 MHz – Brno – Hády (424 m)
  • 94.2 MHz – Chomutov – Jedlová hora (848 m)
Jak naladit Radiožurnál Sport v autě? Jak poslouchat Radiožurnál Sport v autě? Pokud si dnes kupujete nový vůz, digitální rádio DAB+ je už v jeho základní výbavě a každé takové rádio přijímá i stanice, které v DAB nevysílají. Jestli máte starší auto, můžete si pořídat DAB adaptér. Jeho ceny se pohybují okolo tisíce korun.

Jak naladit ČR 2?

Pokud jste nás dosud ladili na frekvenci 92,6 FM (Brno-Hády), od 2. listopadu se společně naladíme na frekvenci 102 FM (Brno-Kojál). Tato frekvence na oplátku zajistí ještě širší dosah než dosud. Dvojka dále na začátku příštího roku získá tři zbrusu nové vysílače: Trutnov (93,4), Příbram (90,4) a Cheb (88,2). Jak naladit rádio 2? Český rozhlas vysílá v Čechách DAB+ na kanálu 12C, na Moravě na kanálu 12D. DAB+ přijímač umožňuje současně i příjem v rozsahu VKV FM.

Jaká je frekvence rádia Impuls?

Rádio Impuls

Frekvence rádia Impuls
Liberec92,1 FM
Ostrava – Hošťálkovice89 FM
Pardubice – Krásné106 FM
Plzeň – Krašov91,4 FM
Podle toho, jak naladit dab+? Digitální vysílání lze přijímat prostřednictvím rozhlasových přijímačů podporujících standard DAB+. Tyto přijímače, které umožňují i příjem analogového FM vysílání a jsou již běžně dostupné v obchodních řetězcích s elektronikou. Jejich cena začíná v řádech stokorun. Na přijímači navolte mód DAB, případně vyberte III.

Jak naladit Český rozhlas Brno?

Brno

Frekvence na jižní Moravě:

  1. 106,5 FM pro celý kraj.
  2. 93,1 FM pro Brno-město.
  3. 97,3 FM na Znojemsku.
  4. 93,6 FM na Hodonínsku.
Podle toho, jak naladit d dur? Stanici D-dur naladíte na internetu, najdete ji v každé televizi mezi běžnými programy, na satelitu, v kabelových sítích. Ale nejlepší poslech poskytuje DAB.

Jak zapojit návěstidlo?

U zapojení kostry návěstidla se spojí kostra přestavníku (žlutý vodič) s kostrou napájení osvětlení návěstidla (žlutý vodič + omezovací odpor). U zapojení kostry návěstidla se spojí kostra přestavníku (žlutý vodič) s kostrou napájení osvětlení návěstidla (žlutý vodič + omezovací odpor).

By Halle

Co znamená být proaktivní? :: Co je to Workstation?
Užitečné odkazy