Domovská stránka > K > Kdy Vyšel Iphone 13?

Kdy vyšel iPhone 13?

září 2021 • 05:30

Nové iPhony 13 a 13 Pro jsou v předprodeji od minulého pátku. Do prodeje jdou dnes spolu s novými iPady. Model iPhone 13 Pro zlevnil o tisícovku a startuje na 28 990 korunách, větší model 13 Pro Max zlevnil dokonce o dva tisíce, kdy jeho cena začíná na 31 990 korunách.

Přečtěte si více

Tak jak je velkej iphone 12 mini?

A zdaleka nejvýkonnější, protože čipset Apple A14 Bionic doslova deklasuje velkou část konkurence, samozřejmě včetně té s velkými displeji. iPhone 12 mini je opravdu mini, měří jen 131,5 mm na výšku a 64,2 mm na šířku a váží jen 133 gramů. Co znamená když je mobil repasovaný? Repasovaný mobil

Jde o použitý model, který výrobce renovoval do funkční podoby. Zpravidla to znamená, že vyměnil součástky, které se předchozím používáním nejvíce opotřebovaly (baterie, kryty, mechanická tlačítka a podobně) a v takto obnovené podobě jej znovu za (zpravidla) sníženou cenu prodává.

Jak zjistit stáří telefonu Apple?

V případě iPhonu můžete prostřednictvím sériového čísla (či IMEI) zjistit přesný model, zdali je zapnuté Najít iPhone, barvu, velikost úložiště, přesné stáří, datum výroby, kde bylo zařízení vyrobeno a několik dalších informací. Pokud jde o to, kde koupit repasovany iphone? Úplně nejlepší varianta je objednat na e-shopu www.gigacomputer.cz s osobním odběrem na některé z jejich prodejen. Ten máte vždy zdarma. Ať už se repas iPhone nachází na centrálním skladě nebo jiné pobočce.

Co je to Repasované zboží?

Repase je rozebrání nějakého zařízení, stroje a podobně, jeho prohlídka a renovace a opětovné sestavení do provozuschopného stavu. Repase se mnohdy provádí například v rámci ukončení zkušebního provozu anebo u zařízení, které fyzicky nebo morálně dožívá (často ji lze ztotožnit s generální opravou či rekonstrukcí). Kde koupit použitý iPhone diskuze? Jednou z variant jsou bazarové portály, jako například Aukro, Bazoš, Sbazar, popřípadě Marketplace na FB. Na těchto portálech obvykle naleznete spoustu iPhonů za skvělé ceny. Další variantou může být nákup použitého iPhonu přímo od prodejců, kteří se na daný segment přímo specializují.

Co znamená repasovaný IPAD?

"Repasovaný" = bazarový. Je to prostě jetý mobil, který jen zkontrolovali, že funguje, maximálně na něm něco vyměnili, pokud to bylo vyloženě K.O. a hotovo. Také, jak odblokovat iphone 7 bez itunes? iPhonebez

závěr

  1. Pomáhá odemknout obrazovku iPhone.
  2. Odstraní Apple ID nebo jeho heslo.
  3. Odstraňte čas obrazovky nebo přístupový kód omezení v sekundách.

Také, jak vypnout iphone bez dotyků?

Vypnutí iPhone bez displeje – iPhone 6s a starší (s fyzickým Home buttonem)

  1. Stiskněte a podržte zaráz home button a zapínací tlačítko.
  2. Tlačítka držte cca 7 sekund.
  3. Pusťte tlačítka.
  4. Hotovo, iPhone je vypnutý.

By Ethel Abidin

Jak poznat AKAT? :: Jak poznat jestli je iPhone repasovaný?
Užitečné odkazy