Domovská stránka > J > Jak Kontaktovat Správce Facebooku?

Jak kontaktovat správce Facebooku?

Neexistuje způsob, jak Facebook kontaktovat přímo

Facebook dodnes neposkytuje přímou uživatelskou podporu, to znamená, že veškeré své požadavky a stížnosti musíte řešit přes formuláře. Neexistuje e-mail, na který byste mohli napsat, ani telefon, na nějž byste v případě potřeby mohli zavolat.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak restartovat facebook?

Jak provést restart aplikace Facebook či Messenger

  1. Vstupte do systémového nastavení – například přes ikonu s ozubeným kolem v oznamovací oblasti.
  2. Jděte do sekce Aplikace.
  3. Najděte v seznamu a otevřete aplikaci Messenger.
  4. Klepněte na tlačítko Vynutit ukončení.
  5. Tlačítkem OK potvrďte, že chcete vynutit zastavení.
Jak aktivovat deaktivovaný účet na Facebooku? Svůj Facebook účet si můžete kdykoli znovu aktivovat tak, že se přihlásíte k Facebooku. Případně můžete Facebook účet použít pro přihlášení k jiné službě. Nezapomeňte, že musíte mít přístup k e-mailu nebo číslu mobilního telefonu, který používáte pro přihlášení. Pokud jste zapomněli své heslo, můžete si vyžádat nové.

Když to vezmeme v úvahu, jak se přihlásit do facebooku?

Přihlášení na Facebook je jednoduché, stačí vyplnit na úvodní stránce jméno, e-mail, heslo, pohlaví a datum narození. Poté nový uživatel může najít již zaregistrované přátele na Facebooku pomocí automatického prohledání mezi svými e-mailovými adresami. Dalším krokem je zadání střední a vysoké školy a zaměstnání. Jak dlouho trva kontrola Facebooku? Ovšem proces kontroly trvá od 7 dní až po 1 měsíc.

Může se také zeptat, jak vymazat emailové adresy na facebooku?

Přejděte do Nastaveni profilu a přímo na záložce Obecné uvidíte možnost rozkliknout E-mail. Tam zrušte „Používat Facebook e-mail“ (Use your Facebook email address) a změny uložte. Případně je ještě možné, že se tato mailová adresa nachází i mezí primárními adresami – tam stačí použít Odstranit/Remove. Jak kontaktovat Messenger? Jak mohu nahlásit problém s aplikací Messenger?

  1. V levém horním rohu části Chaty klepněte na svůj profilový obrázek.
  2. Posuňte se do dolní části stránky a klepněte na Nahlásit technický problém.
  3. Do textového pole napište popis problému, včetně toho, co jste dělali, když jste na problém narazili.
  4. Klepněte na Odeslat.

Proč mě Facebook zablokoval?

K zablokování uživatelského účtu může dojít, když se správa Facebooku domnívá, že svým chováním porušuje normy komunity. K tomu může dojít kvůli stížnosti od jiného uživatele nebo v případě podezřelé aktivity, příliš mnoha žádostí o přátelství, nadbytku propagačních příspěvků a mnoha dalších důvodů. Co delat kdyz mám Zablokovany Instagram? Pokud se domníváte, že byl váš účet deaktivován omylem, můžete se proti tomuto rozhodnutí odvolat. To můžete udělat tak, že spustíte aplikaci, zadáte své uživatelské jméno a heslo a budete postupovat podle pokynů na displeji. Když se vám nezobrazuje zpráva o deaktivaci účtu, je možné, že máte potíže s přihlášením.

Jak podat stížnost na Facebook?

Z hlediska e-mailu jsou mi známy tyto adresy:

  1. [email protected] - určený pro ty, kteří u Facebooku spendují vyšší částky.
  2. Pokud u Facebooku neutrácíte balík, směřujte raději svůj dotaz v angličtině na [email protected], kde vám odpoví do 24 hodin bez ohledu na výši spendu.

By Burroughs

Jak zjistit kdo mi volá z mobilu? :: Jak dlouho funguje YouTube?
Užitečné odkazy