Domovská stránka > J > Jak Kontaktovat Fb Podporu?

Jak kontaktovat FB podporu?

Neexistuje způsob, jak Facebook kontaktovat přímo

Facebook dodnes neposkytuje přímou uživatelskou podporu, to znamená, že veškeré své požadavky a stížnosti musíte řešit přes formuláře. Neexistuje e-mail, na který byste mohli napsat, ani telefon, na nějž byste v případě potřeby mohli zavolat.

Přečtěte si více

Jak si zmenit email na Facebooku?

Jak přidat e-mailovou adresu:

  1. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na.
  2. Posuňte se dolů a klepněte na Nastavení.
  3. V oddílu Nastavení účtu klepněte na Osobní údaje.
  4. Klepněte na E-mailová adresa a potom na Přidat e-mailovou adresu.
  5. Zadejte e-mail a potom klepněte na Přidat e-mail.
Může se také zeptat, jak si resetovat heslo na fb? Na přihlašovací obrazovce Facebooku klepněte na Zapomněli jste heslo. Zadejte telefonní číslo, e-mailovou adresu, jméno nebo uživatelské jméno. Vyberte Potvrďte prostřednictvím e-mailu or Potvrďte prostřednictvím textu, v závislosti na vašem nastavení, a potom klepněte na Pokračovat. Zadejte kód pro resetování hesla.

Jak se přihlásit do Facebooku?

Přihlášení na Facebook je jednoduché, stačí vyplnit na úvodní stránce jméno, e-mail, heslo, pohlaví a datum narození. Poté nový uživatel může najít již zaregistrované přátele na Facebooku pomocí automatického prohledání mezi svými e-mailovými adresami. Dalším krokem je zadání střední a vysoké školy a zaměstnání. Jak zjistit kde jsem přihlášená na Facebooku? V pravém horním rohu klikněte na “Možnosti” (malá šipka) V levém sloupci vyberte “Zabezpečení a přihlašování” V druhé kartě vidíte, na jakých jste kdy byli přihlášeni.

Jak někomu zrušit Facebook?

Stačí se přihlásit a přejít na stránku s nastavením účtu: facebook.com/settings. Tam v sekci Obecné přejděte na řádek Správa účtu a vpravo klikněte na odkaz Upravit. Rozbalí se nabídka funkcí a níže najdete odkaz Deaktivace účtu. Můžete se také zeptat, jak si u tipsportu zrušit účet? Tipsport zrušení účtu

  1. stáhněte, vyplňte a podepište Žádost o zrušení a pošlete jej písemně na Tipsport.net a.s., Politických vězňů 156, 266 01 Beroun.
  2. stáhněte, vyplňte a podepište Žádost o zrušení a naskenujte jej a pošlete na email [email protected].

Můžete se také zeptat, co to je deaktivovat?

Deaktivace - vypnutí, ukončení či zrušení běžícího procesu. Případně jeho přerušení. Jak obnovit Stary email? Zapomněli jste e-mailovou adresu, pomocí které se přihlašujete

  1. Postupujte podle pokynů k nalezení uživatelského jména. Je třeba znát následující údaje: telefonní číslo nebo sekundární adresu pro obnovení účtu,
  2. Podle pokynů potvrďte, že vám účet patří.
  3. Zobrazí se seznam uživatelských jmen, která odpovídají vašemu účtu.

Jak zjistit kdo mi chodi na FB?

Na stránce našeho profilu klikneme pravým tlačítkem myši a klikneme na „Zobrazit zdrojový kód“. Můžeme také použít příkaz "F12" o "Control + U". Poté se otevře obrazovka s mnoha kódy složenými z písmen a čísel. Toto je zdrojový kód vaší stránky na Facebooku a díky němu budeme moci zjistit, kdo navštívil náš profil.

By Lehet Vath

Jak obnovit zrušený účet na Facebooku? :: Jak obnovit deaktivovaný Facebook?
Užitečné odkazy