Domovská stránka > J > Jak Kontaktovat Uber Podporu?

Jak kontaktovat Uber podporu?

Taky můžeš navštívit místní centrum pro řidiče nebo nám svůj dotaz pošli přes help.uber.com. Když kontaktuješ Uber přes help.uber.com, náš tým podpory se ti ozve do 24 hodin. Až ti odpovíme, dostaneš na telefon oznámení (pokud máš oznámení zapnutá).

Přečtěte si více

Jak objednat taxi Uber?

Stačí si jen otevřít aplikaci Uber, vybrat možnost “Taxi” mezi ostatními dostupnými produkty a tvůj řidič tě vezme tam, kam potřebuješ. Pokud jde o to, jak objednat uber na pozdeji? Jak to funguje

  1. Naplánuj si jízdu. Otevři aplikaci Uber a klepni na Naplánovat nebo na tlačítko Teď, které se nachází hned napravo od panelu "Kam to bude?".
  2. Nastav údaje o vyzvednutí Nastav si datum, čas a místo vyzvednutí, vyber si typ auta a podívej se na odhad jízdného.
  3. Připrav se na jízdu.

Podle toho, jak reklamovat uber?

Reklamace a stížnosti

Spusťte mobilní aplikaci Uber a přejděte do menu (levý horní roh) » Tvé jízdy » vyberte některou z minulých jízd, které se týká váš dotaz » v sekci Nápověda vyberte z následujících možností: Ztratil jsem věc. Byla mi účtována nesprávná částka. Zpětná vazba řidičů
Jak funguje Liftago? Společnost Liftago funguje jako platforma pro klasické, tedy licencované řidiče taxíků – co znamená být licencovaným taxikářem, si můžete projít v boxu níž. Mobilní aplikace tady de facto supluje klasický dispečink.

Co je lepsi Bolt nebo Uber?

Pokud chcete ušetřit tak určitě Uber, který je v přímém srovnání s Bolt (Taxify) prostě lepší. Pokud ale chcete kvalitu a nevadí vám vyšší cena, pak volte Liftago. Ale na druhou stranu i Uber a Bolt (Taxify) nabízejí kvalitnější služby za vyšší ceny. Co to je Uber? Uber Technologies Inc.

je americká nadnárodní dopravní a mobilní společnost umožňující objednání přepravy osobním automobilem. Společnost sídlí v San Franciscu v Kalifornii. Ve Spojených státech amerických funguje v kategorii „síťová dopravní společnost“.

Pokud jde o to, jak funguje taxi?

Doprava je nabízena buď na vyznačených nebo neoficiálních taxistanovištích, nebo jízdou vozidel po ulicích tak, aby zájemce o přepravu mohl vozidlo například pokynem ruky stopnout, nebo na telefonickou objednávku. Jízdné se platí přímo řidiči vozidla, zpravidla při skončení jízdy. Jak objednat Liftago? Jak to funguje?Snadno a rychle

  1. Zadejte odkud a kam to bude. Napište adresu, nebo si vyberte přímo na mapě.
  2. Zvolte si způsob platby. Na přehledové obrazovce vidíte vše důležité včetně způsobu platby – zaplatit můžete v hotovosti i kartou.
  3. Vyberte si řidiče.
  4. Sledujte příjezd řidiče.

Jak si objednat Bolt?

Bolt

Jak si objednat jízdu Boltem?

  1. Otevřete si aplikaci;
  2. Nastavte si cílovou destinaci;
  3. Vyberte si kategorii;
  4. Potvrďte jízdu.

By Juliano Kokubun

Jak funguje flotila Uber? :: Jak se za kratkou dobu naucit?
Užitečné odkazy