Domovská stránka > J > Jak Dlouho Funguje Youtube?

Jak dlouho funguje YouTube?

YouTube je lokalizovaný už v téměř 80 jazycích světa, dostupný je v 91 zemích. České rozhraní funguje od října 2008. Statistiky z roku 2015 hovořily o dvou miliardách přístupů denně a každou minutou uživatelé nahráli 300 hodin nových videí.

Přečtěte si více

Jak spustit video na YouTube?

Připojení k chytré televizi nebo ke streamovacímu zařízení

Spusťte aplikaci YouTube. Vyberte video, které chcete zhlédnout, a klepněte na ikonu Odeslat . Vyberte zařízení, na kterém chcete video přehrát, a vyčkejte na navázání spojení. Po připojení se video spustí na vašem televizoru.
Co to je YouTube CZ? YouTube je sociální síť určená k nahrávání videí. Zpočátku byla vytvořena především pro nahrávání hudebních videoklipů, nyní slouží i jako platforma pro výuková videa, záznamy přednášek, motivační nebo vtipná videa. Youtube poskytuje také možnost uspořádat živé vysílání.

Kdo má nejvic Sledujicich na YouTube?

#Youtuber / YouTube kanálPočet odběratelů
1.MenT1,44 milionu
2.GEJMR1,25 milionu
3.Jirka Král (od 2. září 2018 neaktivní na YouTube)1,11 milionu
4.Stejk1,05 milionu
Kdo vlastní Google? Google

Google
Zaměstnanci139 995 (2021)
Mateřská společnostAlphabet Inc.
MajitelXXVI Holdings (100 %)

Proč mi nejde video na YouTube?

Pokud se vám při otevření stránky youtube.com nezobrazí YouTube, ale chybová zpráva, může to být z následujících příčin: Můžete mít potíže s připojením. Zkontrolujte, zda vám ostatní webové stránky fungují normálně. Pokud jste v doméně Google Apps, je možné, že administrátor vaší domény YouTube nepovolil. Může se také zeptat, co místo youtube? TikTok má sice stále méně uživatelů než YouTube, ale vyhrál v kategorii „průměrně strávený čas na jednoho uživatele“. V celkovém času, který uživatelé stráví při sledování videí, stále vede YouTube. Vyplývá to z výsledků služby App Annie, která analyzuje využívání aplikací. Zveřejnil je server BBC.

Jak se stát slavným Youtuberem?

Nechte si poradit přímo od YouTube!

  1. Jasná vize a zajímavý obsah. YouTube je platforma otevřená téměř jakémukoliv obsahu.
  2. Kvalitní videa. Ať už bude váš obsah jakkoliv zajímavý, nikdy s ním neprorazíte, pokud si nepohlídáte jeho formu.
  3. Přehledný kanál.
  4. Vhodně nazvaná videa.
  5. Promo.
Jak si nainstalovat YouTube? Pokud si v Google Chrome otevřete stránky YouTube.com tak v adresním řádku napravo vedle hvězdičky uvidíte ikonu malého znaku plus. Po kliknutí dostanete možnost nainstalovat PWA aplikaci YouTube.

Jak se pripojit na YouTube?

Chcete-li se přihlásit do služby YouTube, musíte vytvořit účet Google. S účtem Google máte přístup k řadě funkcí YouTube, například označování jako líbí se, odběry kanálů, funkce Přehrát později nebo historie sledování. V pravém horním rohu obrazovky klikněte na Přihlásit se.

By Lucey

Jak kontaktovat správce Facebooku? :: Který český sportovec získal nejvíce olympijských medaili?
Užitečné odkazy