Domovská stránka > J > Jak Citovat Čt24?

Jak citovat čt24?

Jméno tvůrce. Název pořadu [typ nosiče/formát]. Další tvůrci. Druh vysílání, název stanice, datum uvedení v zemi produkce.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, kdo zřizuje neziskové organizace?

Neziskové subjekty lze rozlišovat podle charakteru zřizovatele na: Státní neziskové subjekty - jsou zřizovány státem2 nebo územními samosprávnými celky (kraji, obcemi); jedná se typicky o organizační složky či příspěvkové organizace, které primárně zabezpečují výkon státní správy resp. Kdo je zřizovatel neziskové organizace? Nevládní neziskovou organizací (zkráceně také NNO) je taková nezisková organizace, jejímž zřizovatelem je osoba soukromého práva, a to jak osoba fyzická, tedy jednoduše člověk, tak osoba právnická, tedy například obchodní korporace či jiná nezisková organizace.

Kdo vynalezl encyklopedie?

Byla sestavena Denisem Diderotem a jeho spolupracovníky, kterými byli například Jean-Jacques Rousseau, Jean d'Alembert, Voltaire, Charles Louis Montesquieu, Étienne Bonnot de Condillac, Claude-Adrien Helvétius či Paul Heinrich Dietrich von Holbach. Tak co dělá spisovatel? Spisovatel či spisovatelka je osoba, která se zabývá tvorbou vlastních literárních textů. Každý spisovatel je zároveň autorem. Autor textu bývá označen za spisovatele jen u některých textů. Podle zaměření může být spisovatel označen i jinak.

Lidé se také ptají, co je to autor foucault?

Michel Foucault ve svém textu Co je to autor? taktéž hovoří o příbuznosti psaní a smrti. Tento vztah se podle něj projevuje ustupováním individuálního charakteru autora do pozadí. Píšící subjekt všemi překážkami, které klade mezi sebe a to, o čem píše, mate všechny znaky své zvláštní individuality. Jak správně citovat obrázek? Elektronický obrázek:

In: Jméno autora webu. Název webu [nosič]. Vedlejší názvy. Místo: nakladatel, datum, datum aktualizace/revize [datum citování].

Jak najít zdroje na Wikipedii?

Stránka na Wikipedii vám může například ukázat klíčová slova, která máte použít při hledání zdrojů v různých databázích. Další dobrou pomůckou může být nástroj "Odkazuje sem", případně kategorie v dolní části stránky, pomocí kterých můžeme najít příbuzné stránky, které možná primární zdroje odkazují. Můžete se také zeptat, jak zadat citace? Mezi nejpoužívanější generátory citací v České republice patří:

  1. citace.com – citování podle normy ČSN ISO 690,
  2. generátor citací vydavatelství VŠCHT Praha – citování podle normy ČSN ISO 690 a ACS,
  3. citace.dumy.cz – citování obrázků podle normy ČSN ISO 690.

Jaký je rozdíl mezi webem a webovou stránkou?

Web si tak můžete představit jako knihu, která se skládá z jednotlivých listů – webových stránek. Webová stránka je stejně jako celý web vytvářena prostřednictvím HTML, CSS a JavaScriptu či PHP a představuje jeden HTML dokument.

By Raddi

Kdy se uvolní doména? :: Kdo je autorem webu?
Užitečné odkazy