Domovská stránka > C > Co Jsou Zkratky Na Iphone?

Co jsou zkratky na iphone?

Zkratka představuje způsob, jak urychlit a usnadnit jednu nebo více různých úloh prováděných aplikacemi. V aplikaci Zkratky můžete ve více krocích vytvářet vlastní zkratky.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak tvořit zkratky?

Zkratka je druh zkratky, která se skládá z počátečních písmen a každé z nich představuje slovo. Důležité – je napsáno jako jedno slovo. Iniciály jsou spíše druhem zkratky. A mělo by to být napsáno písmeno po dopisu. Jak pridat zkratku na plochu? zkratky

  1. Podržte aplikaci, potom prst zvedněte. Pokud aplikace nabízí zkratky, zobrazí se jejich seznam.
  2. Klepněte na zkratku a podržte ji.
  3. Přetáhněte zkratku na požadované místo. Zdvihněte prst.

Jak smazat zkratku Iphone?

Smazání zkratky

  1. V seznamu Moje zkratky v aplikaci Zkratky na iOS nebo iPadOS zařízení klepněte na „Vybrat“.
  2. Klepněte na jedno nebo více tlačítek (v pravém horním rohu se zobrazí zaškrtnutí indikující výběr) a potom na Smazat.
  3. Klepněte na Smazat.
Co je to zkratka? Zkratka je ustálený způsob zkrácení slova nebo sousloví. Nejčastěji se zkratky používají pro zápis často užívaných slov či ustálených spojení (r. 1945, p. Novák, nám., apod.)

Jak vytvořit zkratku iPhone?

Vytvoření nové zkratky

V seznamu Moje zkratky v aplikaci Zkratky na iPhonu nebo iPadu klepněte v pravém horním rohu na . V editoru zkratek se zobrazí prázdná nepojmenovaná zkratka. Klepněte na „Název zkratky“, zadejte název zkratky a pak klepněte na „Hotovo“.
Jak nastavit Shortcuts? Shortcuts

Začněte v Nastavení:

  1. Otevřete aplikaci Shortcut.
  2. Klepněte na ikonu Knihovna vlevo dole.
  3. Vyberte tři tečky v pravém horním rohu dlaždice Easy Folder.
  4. Tlačítko Nastavení (které vypadá jako dva přepínače) naleznete v pravém horním rohu.

Jak povolit Neduveryhodne zkratky?

Povolení nedůvěryhodných zkratek

Otevřete aplikaci Zkratky a spusťte libovolnou zkratku. Přejděte do Nastavení > Zkratky. Zapněte volbu Povolit nedůvěryhodné zkratky.
Jak umístit zástupce na plochu? Klikněte na zámek nacházející se v adresním řádku nalevo od adresy a držte tlačítko myši stisknuté. Přesuňte ukazatel myši na plochu a poté uvolněte tlačítko myši. Tím se vytvoří zástupce této stránky.

Tak jak dát fotku na plochu?

Udělej si tapetu, na které je fotka najdi tu tapetu a plácni na ni fotku v nějakém fotoeditoru. Umiestnenie zložiek s tapetami:http://superuser.com/questions/207852/where-is... Uprav podľa vkusu nejakú obľúbenú tapetu do ktorej vložíš svoje menšie foto v pixeloch než je samotná tapeta.

By Gray

Jaký je rozdíl mezi Gepardem a Levhartem? :: Jak přejmenovat uživatelský účet?
Užitečné odkazy