Domovská stránka > C > Co Jsou To Webové Stránky A Kde Jsou Uložené?

Co jsou to webové stránky a kde jsou uložené?

Webová stránka, Internetová stránka, web page, www stránky, web je označení dokumentu s informacemi, jsou přístupné pomocí webového prohlížeče, jsou uloženy tak, že jsou přístupné více uživatelům, kteří k nim přistupují pomocí internetu a jsou prezentované pro návštěvníka estetickým a čitelným způsobem.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, co to je web 20?

Web 2.0 je termín pro ustálené označení etapy vývoje webu, v níž byl pevný obsah webových stránek nahrazen prostorem pro sdílení a společnou tvorbu obsahu. Tento pojem se nevztahuje k žádným technickým specifikacím, ale ke změnám ve způsobu, jakým jsou webové stránky navrženy a používány. Co je www1? WWW - zkratka pro World Wide Web (celosvětový web) - světová komunikační síť. Jedná se o síť vzájemně propojených hypertextových dokumentů přístupných na Internetu. Přes internetový prohlížeč mohou uživatelé vidět webové stránky obsahující textový obsah, obrázky videa a další multimediální obsah.

A další otázka, jak funguje www?

Jak se webová stránka dostane do počítače návštěvníka

Internet je síť vzájemně propojených počítačů, které si mezi sebou mohou vyměňovat data. Aby si tedy návštěvník mohl prohlédnout jakoukoli webovou stránku, tak si kopii této stránky musí stáhnout z počítače, na kterém je tato stránka umístěna.
Také, co to je webové rozhraní? Webová aplikace v softwarovém inženýrství je aplikace poskytovaná uživatelům z webového serveru přes počítačovou síť Internet, nebo její vnitropodnikovou obdobu (intranet). Webové aplikace jsou populární především pro všudypřítomnost webového prohlížeče jako klienta.

Pokud jde o to, jak zjistit informace o webových stránkách?

Informace o doméně

Jiný způsob, jak ověřit ID Google Analytics, je otevřít html zdroj stránky kliknutím pravým tlačítkem myši kdekoliv na stránce. Poté v kontextovém menu vyberte „Zobrazit zdrojový kód“ nebo „Zobrazit zdrojový kód stránky“ (v závislosti na vašem prohlížeči).
Jak funguje webová stránka? Na pevném disku jednoho počítače jsou uloženy dokumenty (hypertextové dokumenty) a odtud se po síti načítají do prohlížeče čtenáře, který je chce zobrazit. Zobrazí je zadáním jejich URL adresy a prohlížeč je potom vykreslí jak je mu nadiktováno pomocí HTML značek ukrytých v hypertextovém dokumentu.

Jak na tvorbu webových stránek?

Jednou z nejoblíbenějších možností je WordPress. To je systém, který si stáhnete, nainstalujete a můžete na něm spustit vaše první webové stránky. Tvorba webu následně spočívá v instalaci dostupných šablon (vzhledu webu) a pluginů (funkcí webu). Je to poměrně jednoduché a zvládne to i naprostý začátečník. Na jakých Technologiich je založen koncept dynamických webů označovaný jako Web 20? Ukazuje hlavní aspekty a principy webu 2.0 (long tail, využití kolektivní inteligence, síťový efekt), seznamuje čtenáře s jeho charakteristickými technologiemi (AJAX, RSS, podcasting, sociální záložkování, tagy, wiki, blogy), kategorizuje a popisuje jeho typické aplikace (Del.icio.us, YouTube, Flickr, Amazon, Wikipedie

Jaké nebezpečí hrozí na internetu?

Může pak dojít např. k vykradení bytu, únosu, pohlavnímu zneužití nebo těžkému ublížení na zdraví nikdy nereagovalo na obtěžující a neslušné zprávy a výzvy, zaslání svých fotografií apod.

By Worth Waldoch

Jak dlouho je internet v ČR? :: Jaké jsou vyhledávače?
Užitečné odkazy