Domovská stránka > J > Jaký Je Rozdíl Mezi Gepardem A Levhartem?

Jaký je rozdíl mezi Gepardem a Levhartem?

Obvykle se tak říká černým variantám těchto zvířat, ale není pro to žádné pravidlo – jen se to tak ustálilo. Oficiálně je pardál jen jediný tvor, a to pardál obláčkový; aby to nebylo tak jednoduché, toto zvíře se označuje i jako levhart obláčkový...

Přečtěte si více

Co zere jaguár?

Loví především větší kořist, jako jsou jelenovití kopytníci, tapíři, pekari, kajmani a anakondy. Nepohrdne ale ani drobnými savci, žábami, ptáky, rybami, lenochody, opicemi, želvami a pásovci. Jaguár je lovec ze zálohy, svoji kořist sleduje a potichu se k ní pralesem přibližuje. Může se také zeptat, Čím se živí jaguár americký? Zoologové napočítali až 85 živočišných druhů, jimiž se tato kočka živí. Například kapybary, největšími žijícími hlodavci, prasaty pekari, ale také rybami, malými aligátory, želvami, domácím zvířectvem a menšími druhy kopytníků.

Která šelma je nejsilnější?

Puma americká (Puma concolor) Když to vezmeme v úvahu, ve kterém státě se vyrábí porsche? Syn Ferry se uchýlil do rakouského Gmündu, kde rozjel výrobu prvního čistokrevného Porsche, typu 356. Výroba automobilů se vrátila do Zuffenhausenu až v roce 1950, továrny byly ovšem pod americkou vojenskou správou, takže finální montáž probíhala opět v karosárně Reutter.

Může se také zeptat, kde se vyrábí porsche cayenne?

Porsche Cayenne je pětisedadlový luxusní crossover střední velikosti vyráběný německou automobilkou Porsche od roku 2002 v továrně v Lipsku. Karoserie vzniká v Bratislavě (Volkswagen Slovakia v Devínské Nové Vsi). A další otázka, kde se vyrábí porsche macan? Porsche Macan je sportovně užitkový crossover střední velikosti německé automobilky Porsche. Vyrábí se od roku 2014 v německém Leipzigu podle návrhu designéra Michaela Mauera.

Kdo je rychlejší gepard nebo leopard?

Nejrychlejší na zemi

Vítězem v boji o pozemního rekordmana je gepard.
Když to vezmeme v úvahu, kde žije irbis? Levhart sněžný, zvaný také irbis, je obyvatel hor ve Východní a Jižní Asii (Pákistán, Čína, Indie, Nepál, Mongolsko atd.). Pro svůj život si vybírá především horské louky a bezlesé a kamenité planiny nad horní hranicí lesa.

Čím se živí levhart?

Živí se velmi rozmanitou potravou od brouků po velké antilopy. Menší zvířata, např. zajíci a hlodavci, jsou oblíbenou pochoutkou mladších levhartů, zatímco starší, méně pohybliví jedinci se zaměřují na větší kořist. Levharti obratně šplhají a často se na kořist vrhají z výšky a prokousnou ji hrdlo.

By Dugald Trombly

Jak zanikla Trója? :: Co jsou zkratky na iphone?
Užitečné odkazy