Domovská stránka > J > Jak Synchronizovat Hudbu Z Itunes Do Iphone?

Jak synchronizovat hudbu z iTunes do iPhone?

Synchronizace obsahu přes Wi-Fi

  1. Připojte zařízení USB kabelem k počítači, otevřete iTunes a zařízení vyberte. Přečtěte si, co dělat, když se zařízení v počítači nezobrazuje.
  2. Na levé straně okna iTunes klikněte na Souhrn.
  3. Vyberte volbu Synchronizovat s tímto [zařízením] přes Wi-Fi.
  4. Klikněte na Použít.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak synchronizovat knihovnu itunes?

Zapnutí synchronizace knihovny

  1. Přejděte do Nastavení > Hudba.
  2. Zapněte volbu Synchronizovat knihovnu. Jestli si nepředplácíte Apple Music ani iTunes Match, volbu Synchronizovat knihovnu tu neuvidíte.
Proč mi nejde synchronizovat iPhone s iTunes? Když se obsah nesynchronizuje, zkuste následující: Restartujte počítač a zařízení iOS nebo iPadOS. Pokud používáte iTunes v macOS Mojave a starším nebo na PC, ujistěte se, že máte nejnovější verzi iTunes a nejnovější aktualizace softwaru pro zařízení.

Když to vezmeme v úvahu, proč mi nejdou přetáhnout písničky do itunes?

Nejdřív zkontrolujte tyhle věci. Na každém zařízení překontrolujte nastavení a připojení k síti: Na každém zařízení byste měli mít nejnovější verzi iOS, iPadOS, macOS nebo iTunes pro Windows. Zkontrolujte, jestli máte na všech zařízeních zapnutou synchronizaci knihovny. Podle toho, kolik stojí apple music student? Studentský tarif - cena: 69 korun měsíčně. Tarif určený pro studenty vysokých škol (váš statut studenta je potřeba ověřit). I v tomto tarifu můžete hudbu na Apple Music pouštět bez reklam a poslouchat ji offline. Rodinný tarif - cena: 229 korun měsíčně.

Jak ziskat Apple Music zdarma?

Apple Music až na 5 měsíců zdarma

S Shazamem teď můžete mít Apple Music nejen na 3 měsíce, ale rovnou na 5 měsíců úplně zdarma. Stačí navštívit web Shazam, načíst QR kód a ověřit se svým Apple ID. Tento účet musíte mít založený i v případě, že se o službu ucházíte na platformě Android. Jednoduše tak provedete zde.
Můžete se také zeptat, co je lepsi spotify nebo apple music? Spotify Premium a Apple Music nabízí neomezené streamování a přeskakování, bez reklam a s možností poslechu offline. Apple Music má v současné době tříměsíční zkušební dobu a Spotify si můžete také na měsíc vyzkoušet zdarma. Co se týče ceny, tady jasně vyhrálo Apple Music a navíc máte 3 měsíce zdarma.

Jak funguje Apple Music Family?

Když si nastavíte Sdílení nákupů, všichni členové vaší rodiny získají přístup k aplikacím, hudbě, filmům, TV pořadům a knihám, které si členové rodiny koupí. Obsah se automaticky zobrazí na stránce Koupené v App Storu, iTunes Storu, Apple Books nebo aplikaci Apple TV. Některé položky se nedají sdílet. Také, jak funguje rodinné apple music? Nejprve nastavte Rodinné sdílení

Nastavte si rodinné sdílení na svém zařízení. Potom pozvěte ostatní členy rodiny do rodinné skupiny. Pokud jste již Rodinné sdílení nastavili, všichni ve vaší rodinné skupině budou mít po přihlášení automaticky přístup k Apple Music, jakmile si službu předplatíte.

Jak pridat clena rodiny do Apple Music?

Jak přidat člena rodiny k předplatnému Apple

Otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na své jméno a na Rodinné sdílení. Klepněte na Nastavit rodinu a podle pokynů na obrazovce pozvěte členy rodiny.

By Dennet

Jak odstranit virus v počítači? :: Jak se Odhlasit že vsech účtu?
Užitečné odkazy