Domovská stránka > J > Jak Uplatnit Studentskou Slevu Na Apple?

Jak uplatnit studentskou slevu na Apple?

Pokud si zařízení kupujete na jedné z poboček, stačí mít u sebe dokument, který potvrzuje váš nárok na slevu. Ta platí jak pro studenty (všech úrovní), tak učitele. Stačit by tedy měl studentský průkaz, potvrzení o studiu, průkaz ISIC, potvrzení o zaměstnání ve škole nebo průkaz ITIC.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak uplatnit studentskou slevu?

Daňovou slevu na studenta mohou v rámci daní uplatnit osoby, které se soustavně připravují na budoucí povolání studiem nebo předepsaným výcvikem, a to nejdéle do 26 let věku. Výjimku tvoří ti, kteří prvně studují prezenční formu studia v doktorském studijním programu, který poskytuje vysokoškolské vzdělání. Pokud jde o to, jak ziskat slevu na apple? Studenti, rodiče studentů nebo zaměstnanci vzdělávací instituce mohou ušetřit peníze na nákupu produktů Apple pomocí Apple Student Discount. Může se jednat o nákup Macu, MacBooku nebo iPadu. Můžete dokonce získat studentskou slevu na hudbu z Apple Education Store.

Jaký iPad pro studenta?

iPad Air (2020)

Celkově je to nejlepší studentský tablet pro vysokou školu v naší knize.
A další otázka, kdy jsou slevy na apple? Počkejte na listopadové slevy

Další tip: Pořiďte si iPhone se slevou. Na černý pátek totiž obvykle prodejci nabízí své zboží levněji. Apple sám slevy nedává, nicméně nabídne další dárkovou kartu.

Kdy koupit iPad?

Nový iPad (2021) je již nyní k dostání v rámci předobjednávky, přičemž do oficiálního prodeje zamíří v pátek 24. září. Zákazníci si navíc mohou vybrat ze dvou barevných provedení – vesmírně šedé a stříbrné – a ze dvou možných kapacit úložiště. Jak prokázat studentskou slevu na jízdné? Žáci a studenti od 18 do 26 let

Nárok na slevu 75 % se prokazuje platným průkazem ISIC nebo platným žákovským průkazem (žákovský průkaz ověřují na počkání i České dráhy). V nabídce jsou pro tuto kategorii i traťové jízdenky a v případě dostupnosti SuperAkční jízdenky.

Jak získat žákovský průkaz?

Kde průkaz získat

Nejprve si na vlakovém či autobusovém nádraží u přepážky vyzvedněte tiskopis žákovského průkazu. Jeho pořizovací cena je symbolická, stojí pouhé 2 Kč.
Jak nakupovat jako student na alze? Potřebujete k nim jen platný ISIC/ITIC průkaz, kterou si pod svým účtem zaregistrujete na www.alza.cz/student. Registrace probíhá zadáním licenčního čísla ISICu do příslušné kolonky a jakmile k ní dojde, automaticky získáváte studentský ceník a svou slevu vidíte u každého produktu, který patří do aktuální skupiny slev.

A další otázka, kde koupit mac?

Re: Kde koupit Macbook

Já bych zase doporučil přímo apple.com/cz o kterém se vůbec nezmiňujete. Je to přímo od applu, a když si zavoláte na prodejní tak vám rádi dají slevu nebo price maching, a dostanete se na krásnou cenu.

By Merrill Francolino

Který iPad je nejlepší? :: Jak funguje Steam Link?
Užitečné odkazy