Domovská stránka > K > Kdy Vyměnit Hrot Apple Pencil?

Kdy vyměnit hrot Apple Pencil?

Pokud ji používáte každý den nebo na ni příliš tlačíte, budete ji samozřejmě muset vyměnit dříve než někdo, kdo ji používá jednou týdně. Pokud na iPadu používáte chránič obrazovky, hrot se rychleji opotřebuje. Pokud používáte Apple Pencil pravidelně, počítejte v průměru šest měsíců, než budete potřebovat nový hrot.

Přečtěte si více

Jak vybrat Apple Pencil?

Vyber si ten správný Apple Pencil ke svému iPadu.

V iPadOS nebo iOS 12.2 a novějším se podívej do Nastavení > Obecné > Informace > Název modelu. Jestli používáš starší verzi iOS, přečti si, jak identifikovat svůj model iPadu, nebo nás kontaktuj.
Jaká je hlavní výhoda kapacitního displeje? Naopak hlavními výhodami kapacitních displejů je vysoké rozlišení, vysoká světelná propustnost, která dosahuje 93 procent +/- 2 procenta, nezávislost funkčnosti na prachu a mastnosti a obecně vysoká odolnost.

Co je to touch screen?

Dotyková obrazovka (anglicky touchscreen) je v informatice označení pro elektronický vizuální displej, který dokáže detekovat přítomnost a místo doteku na zobrazovací ploše. Termín zpravidla označuje dotýkání se prstem nebo rukou. Dotykové obrazovky dokáží rozpoznat i další pasivní objekty, například stylus. Jak funguje touch screen? Dotyková obrazovka (anglicky touchscreen) je elektronický vizuální displej, který zaznamenává přítomnost a přesné místo doteku na displeji. Nejčastěji se k doteku využívají prsty a ruce, většina dotykových obrazovek však reaguje i na předměty, např. dotykové pero (stylus).

Jaký grafický tablet pro začátečníky?

Recenze XP-PEN Artist 15.6 Pro – grafický tablet pro začátečníky. Grafický tablet XP-PEN Artist 15.6 Pro je skvělou volbou pro všechny začínající grafiky. Jde o skvělý tablet s kvalitní obrazovkou, na kterou se jim bude kreslit stejně dobře jako na papír. Jaký je nejlepší grafický tablet? Jednoznačným favoritem a lídrem na poli grafických tabletů je značka Wacom, která nabízí nejprodávanější grafické tablety jako Wacom One, Intuos, Cintiq a další. Wacom je rozhodně osvědčená a dobrá volba, navíc se můžete těšit na nejlepší výběr a různé cenové hladiny.

Jaký tablet se SIM kartou?

iGET Blackview TAB G8, 4GB/64GB, LTE, Gold

Tablet s prostorným 10.1" IPS displejem a připojením LTE pro každodenní zábavu. Rozlišením 1920 x 1200 bodů, 8jádrový procesor SC9863A s frekvencí 1.6 GHz, 4GB operační paměti, 64GB interní paměti, m…
Jak aktivovat dotykové pero? Na ploše klepněte na ikonu dotykového pera . Klepněte na Nastavení . Určete, kdy a jak se budou zobrazovat možnosti dotykového pera. Chcete-li zobrazit nebo skrýt ikonu dotykového pera, aktivujte nebo deaktivujte možnost Zobrazovat na poličce nástroje pro dotykové pero.

Lidé se také ptají, jak připojit stylus?

Přejděte do Nastavení > Bluetooth a přesvědčte se, že je Bluetooth zapnutý. Na stejné obrazovce najděte v části Moje zařízení svůj Apple Pencil. Vedle něj klepněte na .

By Gunner

Jak ztmavit červenou barvu? :: Čím lze nahradit stylus?
Užitečné odkazy