Domovská stránka > J > Jak Najít Své Apple Id?

Jak najít své Apple ID?

Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému. Klikněte na Apple ID. Kliknutím na název kteréhokoli zařízení zobrazíte jeho podrobnosti, například model, sériové číslo a verzi operačního systému. Konkrétní informace závisejí na typu zařízení.

Přečtěte si více

Jaké je moje Apple ID?

Podívejte se, jestli už pod svým Apple ID nejste někde přihlášení

  1. Na iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Apple Watch. Klepněte na Nastavení a potom na své jméno.
  2. Na Macu. Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému a klikněte na Apple ID.
  3. Na počítači s Windows. Otevřete iCloud pro Windows.
Jak se Odhlasit z Apple ID bez hesla? Zapněte zařízení Apple a vyhledejte aplikaci „Nastavení“. Poté vyberte banner Apple ID v horní části obrazovky Nastavení. Najděte své zařízení Apple a vyberte možnost „Zařízení“. Dole klikněte na „Odebrat z účtu“.

Co když zapomenu Apple ID?

Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému a klikněte na Apple ID. Klikněte na Heslo a zabezpečení. Pokud se zobrazí výzva k zadání hesla k Apple ID, klikněte na „Zapomenuté Apple ID nebo heslo? “ a postupujte podle pokynů na obrazovce. Jak zjistit email k Apple ID? Důležité je zjistit, kterou e-mailovou adresu jste přiřadili k Apple ID, než se pokusíte obnovit heslo. Klepněte na tuto stránku. Zadejte své jméno a příjmení a vyzkoušejte zadat jednu z vašich e-mailových adres. Opakujte druhý krok podle potřeby, dokud nenajdete ten správný.

Co je Apple ID heslo?

Apple ID je vaším uživatelským jménem pro iTunes Store, Apple Books, App Store, iCloud a další služby Apple. Používá se také pro nastavení předvoleb Apple ID na Macu. Jak se odhlásit z Apple ID? Odhlášení na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno].
  2. Přejděte dolů až na konce.
  3. Klepněte na Odhlásit se.
  4. Zadejte heslo ke svému Apple ID a klepněte na Vypnout.
  5. Zapněte data, jejichž kopii si ve svém zařízení chcete nechat.
  6. Klepněte na Odhlásit se.

Lidé se také ptají, jak dát iphone do továrního nastavení bez hesla?

Pokud nemáte přístup k počítači a vaše zařízení stále funguje, můžete jej vymazat a obnovit bez počítače zadáním Nastavení> Obecné> Obnovit> Vymazat veškerý obsah a nastavení. Výsledkem této metody bude čistý operační systém, ale nebude aktualizován na nejnovější verzi. Jak se dostat do iPhone bez hesla? Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

Jak obnovit Apple ID?

Přejděte na web Moje Apple ID a vyberte možnost „Obnovte své heslo“. Zadejte své Apple ID a vyberte Další. Pokud si ho nepamatujete, zvolte Zapomenuté Apple ID. Po zadání Apple ID máte k dispozici tři způsoby obnovení hesla.

By Elset Wieczorekjr

Jak obnovit smazané Apple ID? :: Co tvoří schránku mlžů?
Užitečné odkazy