Domovská stránka > J > Jak Zjistit Dily Podle Vin?

Jak zjistit dily podle VIN?

Zadáním VIN do vyhledávacího pole naleznete Váš vůz, po prokliknutí do Vašeho vozu již vybíráte z kompatiblních dílů. Mějte na paměti, VIN slouží k identifikaci auta, někdy jednomu VIN odpovídá více modelů, upřesněte model Vašeho vozu dle technického průkazu.

Přečtěte si více

Co je OEM auto?

OEM Automatic - specialista na průmyslovou automatizaci. OEM Automatic nabízí širokou škálu komponent pro průmyslovou automatizaci a elektrotechniku. Zastupuje přes 30 předních světových výrobců komponent. Je zastoupena ve 14 zemích a je jedním z předních evropských dodavatelů komponent. A další otázka, co je to oe? OE znamená originální vybavení a díly, kterými bylo vaše vozidlo vybaveno ve výrobním závodě. OE pneumatiky jsou vyvinuty pro každou značku vozidla a jsou vyladěny a přizpůsobeny každému typu modelu tak, aby poskytovaly výkonnostní charakteristiky, které výrobce požaduje.

Co je to prvovýroba?

Prvovýrobou se rozumí výroba zemědělských produktů, a to zejména pěstování plodin a jejich sklizeň, chov zvířat určených k produkci potravin nebo dojení. Jak zjistit PR číslo? Vozidla VW, Audi, Seat a Škoda používají ještě navíc tzv. PR číslo, které je rovněž nutné použít pro jasnou identifikaci požadovaného dílu. Výrobce mluví dokonce o „datovém nosiči zákaznických služeb“ - jedná se o samolepící štítek, který najdete v zavazadlovém prostoru a/nebo v servisní knížce.

A další otázka, jak zjistit výbavu auta dle vin?

Výbavu vozu, včetně PR kódů zjistíš jedině podle VIN - viz jeden ze starších příspěvků. Buď ti to tady nějaká dobrá duše zjistí, nebo zkus nějaký škodovácký servis, anebo si udělej registraci a zaplať přístup do erWinu. Ale nečekej, že tam zjistíš, co je v tom výlisku v rezervě - to tam opravdu není. Můžete se také zeptat, jak zjistit typ motoru podle vin? Sedmnáctimístný VIN kód najdete v malém a velkém technickém průkazu vozidla, zároveň bývá vyražený na výrobním štítku uvnitř vozidla. Po zadání VIN do naší online databáze rychle a přehledně uvidíte technické údaje o vozidlu - rok výroby, typ motoru a další.

Jak zjistit číslo karoserie?

Kde najdu číslo karosérie neboli VIN?

  1. Technický průkaz vozidla - VIN kód nalezneme napsané na velkém technickém průkzau pod kolonkou “VIN kód”
  2. Registrační průkaz vozidla - v registračním průkazu je třeba začít od pole “E”, které nikdy nesmí být prázdné
Co je OEM kvalita? OEM (zkratka anglického Original Equipment Manufacturer) je obchodní termín, který označuje výrobce zařízení, jehož výrobek je prodáván a propagován jinou obchodní značkou. Výrobky, určené pro výrobce OEM se označují jako OEM výrobky.

Co znamená Druhovyroba?

Co to je druhovýroba? Zjednodušeně lze tedy říci, že to jsou jakékoliv náhradní díly nebo příslušenství, které se prodává na trhu a není vyráběno automobilkou. Může jít o díly nové nebo repasované.

By Mellie Galford

Co patří do prvovýroby? :: Jak vyčistit Gmail?
Užitečné odkazy