Domovská stránka > J > Jak Zobrazit Soubory Pdf?

Jak zobrazit soubory PDF?

Spusťte aplikaci Acrobat a proveďte jeden z následujících úkonů:

  1. Otevřete soubor v nabídce Domovská stránka > Poslední.
  2. Zvolte možnost Soubor > Otevřít. V dialogovém okně Otevřít vyberte jeden nebo více názvů souborů a klikněte na Otevřít. Dokumenty PDF mají obvykle příponu . pdf.

Přečtěte si více

V jakém programu otevřít Soubor PDF?

Aplikace Acrobat Reader DC je jediný bezplatný prohlížeč souborů PDF, který umí otevřít všechny typy obsahu ve formátu PDF (včetně formulářů a multimédií) a pracovat s nimi. Přejděte na stránku pro stažení aplikace Adobe Acrobat Reader a klikněte na tlačítko Instalovat. Jak otevřít PDF v Chrome? 1. V Chrome přejděte do nastavavení zobrazování dokumentů PDF: chrome://settings/content/pdfDocuments a zapněte volbu Otevřít soubory PDF pomocí jiné aplikace. Od této chvíle se Chrome nebude pokoušet zobrazovat PDF dokument, namísto toho jej bude ukládat do souboru pro otevření v Adobe Reader.

A další otázka, jak stáhnout pdf do mobilu?

Uložení PDF souboru na mobilní zařízení

  1. Otevřete soubor, který chcete uložit jako soubor PDF, a pak klepněte na položku soubor na tabletu nebo klepněte na ikonu souboru.
  2. Na kartě soubor klepněte na Tisk.
  3. Pokud ještě není vybraná, v rozevíracím seznamu klikněte na Uložit jako PDF a potom na Uložit.
  4. Klepněte na Uložit.
Jak zobrazit PDF v mobilu? Čtečka PDF od společnosti Fodoo Software Inc., jak je uvedeno, umí nejen číst soubory PDF, ale také je upravovat. Adobe Acrobat Reader máMnoho funkcí, včetně přidání vlastních komentářů k dokumentu, práce se skenovanými dokumenty, dalších nákupů z aplikace atd.

Jak stahovat PDF?

Slunečnice doporučuje

  1. Adobe Acrobat Reader DC 2015.023.20053. 4.5. zdarma.
  2. PDFCreator 4.4.2. 2.5. zdarma.
  3. Foxit Reader 11.0.1. zdarma.
  4. Adobe Acrobat. zdarma k vyzkoušení
  5. PDF-XChange Editor Free 9.3.361. zdarma.
  6. Scan to PDF 2.50. zdarma k vyzkoušení
  7. PDF Editor 5.5. zdarma k vyzkoušení
  8. Calibre 5.41.0. 3.5.
Jak stáhnout soubor PDF? Jak stáhnout Adobe PDF Reader DC
  1. Klepnutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) přejdete na oficiální stránku stahování Adobe.
  2. Pokud nechcete mít žádné produkty McAfee, ujistěte se, že jste zrušili zaškrtnutí dvou volitelných nabídek, a poté klikněte na STÁHNOUT ACROBAT READER (DOWNLOAD ACROBAT READER).

Může se také zeptat, jak nastavit otevírání pdf v prohlížeči?

Pro nastavení otevírání souborů v Adobe Readeru stačí na jakémkoliv PDF dokumentu kliknout pravým tlačítkem myši (1), z místní nabídky vybrat Otevřít v programu (2) a následně Zvolit jinou aplikaci (3). V následujícím okně zvolte Adobe Reader (1) a nezapomeňte zatrhnout volbu K otevírání souborů . Proč nejde otevřít soubor PDF? Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít“ či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci.

Podle toho, jak otevřít pdf ve wordu?

Přejděte na Soubor > Otevřít. Najděte PDF a otevřete ho (možná budete muset vybrat Procházet a najít SOUBOR PDF ve složce). Word vám řekne, že se chystá vytvořit kopii PDF a převést jeho obsah do formátu, který word může zobrazit.

By Chaney

Kam se ukládají soubory na iPhone? :: Jak odebrat zařízení z mého účtu Google?
Užitečné odkazy